برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

گزارش تمرین امروز (جمعه)استقلال

مصدومیت محمدی و حضور 300 نفری هواداران در تمرین

تمرین تیم فوتبال استقلال امروز از ساعت 15 در زمین مرغوب‌کار برگزار شد.

* با توجه به اینکه زمین نوبنیاد پوشیده از برف بود، مسئولان استقلال تصمیم گرفتند امروز تمرین آبی‌پوشان در مرغوبکار انجام شود و به همین دلیل امروز بعد از مدت‌ها 300 نفر در تمرین استقلال حاضر شده بودند.

* محمد محمدی که ظاهرا روز گذشته از ناحیه کشاله دچار مصدومیت شده بود، امروز با لباس شخصی در تمرین حاضر شد و پس دقایقی صحبت با کادرفنی مرغوبکار را ترک کرد. این دروازه بان بازی با استیل‌آذین را از دست داد تا وحید طالب لو گلر فیکس استقلال در این مسابقه باشد.

* هواداران استقلال به شدت فرهاد مجیدی که به تازگی مشکلاتش با باشگاه حل شده را تشویق کردند. البته سایر بازیکنان نیز مورد تشویق هواداران قرار گرفتند.

* پدر حسین تراب پور در محل تمرین حاضر شده بود.

* دو پوستر بزرگ از مظلومی و پورحیدری در محل مرغوبکار نصب شده بود.

* اول تمرین بازیکنان نونهال استقلال که هر روزه در همین زمین تمرین می کنند، با بازیکنان بزرگسال عکس یادگاری گرفتند.

* مجتبی جباری و امید روانخواه به دلیل مصدومیت در تمرین حاضر نشدند.

* امروز تمرین تاکتیکی سختی را بازیکنان استقلال انجام دادند. بازیکنان در سه گروه به تمرین تاکتیکی پرداختند. نکنته جالب این جا بود که محمود فکری هم در بازی دستگرمی با سایر بازیکنان حضور داشت.

*مرتضی محصص و رضا رجبی در تمرین استقلال حاضر بودند.

تاریخ: 1389/11/15
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: