بازیهای آسیایی زمستانی قزاقستان شمشکیها و کلهرها از کسب مدال بازماندند
به گزارش ایسنا، حسین ساوه شمشکی در رقابت با 26 اسکی باز برتر آسیا با زمان 1.48.54 به مکان چهارم رسید و پورسا ساوه شمشکی با 1.48.93 پس از او پنجم آسیا شد. مسابقات سوپر کمبینه با کسب مدال طلای اسکی باز کره جنوبی دون یونگ، نقره اسکی باز قزاقستان ایگور زاکاردایو و مدال برنز سونگ کیم به پایان رسید.
با برگزاری این رقابت ها که با حضور 3 هزار نفر تماشاگر برگزار شد پرونده مسابقات اسکی آلپاین در هفتمین دوره بازیهای آسیایی زمستانی بسته شد. تیم ایران در این رقابت ها و در رشته مارپیچ سرعت یک مدال برنز توسط محمد کیادربندسری بدست آورد.
مرجان کلهر و زیبا کلهر چهارم و پنجم شدند
اسکی بازان تیم ملی بانوان ایران توانستند با ارتقا جایگاه روزهای گذشته در بازهای آسیایی زمستانی به مکان چهارم و پنجم دست یابند.
در این مسابقات لید میلا فدوتوا از قزاقستان طلا گرفت، سوراجیونگ از کره جنوبی دوم شد و دیگر اسکی باز قزاقستانی لیتوا استرلوا به مدال برنز رسید. این در حالی است که در تاریخ اسکی ایران بهترین نتیجه بانوان در بازیهای آسیائی زمستانی این چنین بدست آمد.
















