برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

فتح الله‌زاده: با جوك تعريف كردن 6جام آوردم !

انتخاب ناصر حجازي به عنوان رئيس كميته فني استقلال كه با اصرار علي فتح الله‌زاده ميسر شد حرف و حديث‌هاي زيادي را در رسانه‌ها به دنبال داشت. حجازي چند روز قبل در انتقاد از فتح الله‌زاده گفته بود او فقط براي بازيكنان لطيفه تعريف مي‌كند و وظيفه ديگري در استقلال ندارد.

سرپرست استقلال در خصوص شائبه‌هاي به وجود آمده مي‌گويد: «مردم هم متوجه همه چيز هستند. شما فكر مي‌كنيد چرا هواداران به من لطف دارند؟ اگر كسي بتواند مثل من با جوك تعريف كردن براي بازيكنان شش جام به‌دست بياورد چه اشكالي دارد؟

آقاي واعظ به دليل اختلاف نظر شخصي با قلعه‌نويي او را كنار گذاشت و دودش به چشم استقلال رفت. من امانتدار باشگاه استقلال هستم نه صاحب اين تيم. ناصرخان را برگرداندم چون احساس مي‌كنم مي‌تواند به ما كمك كند. او قبل از پذيرفتن اين سمت در يك پيتزا فروشي با من قرار گذاشت و منكر حرف‌هايي شد كه در روزنامه‌ها از قولش نوشته بودند.»

تاریخ: 1389/5/20
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: