برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

آلفردو کاسیمیرو:با یک پنالتی مشکوک به پرسپولیس باختیم/ مذاکره‌ای برای تیم امید ایران نداشته‌ام

سرمربی پرتغالی تیم فوتبال نفت آبادان مدعی شد تیمش با یک پنالتی مشکوک مغلوب پرسپولیس شده و عملکرد خوبی مقابل این تیم داشته است.

به گزارش خبرنگار مهر، آلفردو کاسمیرو پس از شکست دو بر صفر تیمش مقابل پرسپولیس در جمع خبرنگاران گفت: من در ابتدا یک سئوال مطرح می کنم اگر اتفاقی که در محوطه جریمه ما رخ داد و داور آن را پنالتی دانست در محوطه جریمه پرسپولیس رقم می خورد باز هم داور اعلام پنالتی می کرد؟

وی در ادمه به روند مسابقه اشاره کرد و گفت: تا قبل از اعلام پنالتی که تا آخرین دقایق نیمه اول به وقوع پیوست دو تیم بازی خوب و پایاپایی به نمایش گذاشتند اما من نمی خواهم بگویم با کمک یا بدون کم داور پرسپولیس به یک پنالتی رسید که با همین پنالتی جریان و روند مسابقه تغییر کرد.

وی با یادآوری اینکه تیم فوتبال صنعت نفت تیمی است که به تازگی به لیگ برتر آمده و عملکرد خوبی در نیم فصل اول این مسابقات داشته است گفت: متاسفانه ما مشکلات مالی داریم که همین مسئله بر عملکرد تیم تاثیر منفی گذاشته است با این شرایط سعی کردیم بازیکنان را برای دیدار با پرسپولیس آماده کرده و اعتماد به نفس آنها را افزایش دهیم که خوشبختانه آنها توانستند نمایش خوبی مقابل پرسپولیس داشته باشند.

وی با تاکید مجدد بر اینکه تیم فوتبال پرسپولیس با یک پنالتی مشکوک از تیم صنعت نفت پیش افتاده است گفت: متاسفانه ما در هر دو بازی رفت و برگشت مقابل پرسپولیس خوش شانس نبودیم در نیم فصل اول ما بدون تماشاگرانمان مقابل پرسپولیس بازی کردیم و من در آن مسابقه به دلیل اعتراض به داور از زمین اخراج شدم امروز هم اتفاقی در زمین رقم خورد و در نهایت باعث شد نتیجه مسابقه را واگذار کنیم.

سرمربی تیم فوتبال نفت آبادان گفت: در تیم من فقط چند بازیکن با تجربه چون حسن هوری و شریفی نسب حضور دارند که با این شرایط توانسته ایم عملکرد خوبی در لیگ برتر دشته باشیم در بازی مقابل پرسپولیس هم می خواستیم بهتر از نیم فصل اول عمل کنیم اما مشکلات اجازه نداد بازی خوبی را به نمایش بگذاریم.

وی افزود: ما می توانستیم نمایش خوبی مقابل پرسپولیس داشته باشیم اما به جهت اینکه در ثانیه های آخر نیمه اول دروازه مان باز شد آن طور که باید و شاید نتوانستیم بازی کنیم چرا که نفت آبادان تیمی جوان است و بازیکنان جوان من نتوانستند مقابل تیم با تجربه پرسپولیس که روند مسابقه را در دست گرفته بود بهتر بازی کند.

سرمربی تیم فوتبال نفت آبادان افزود: باید به تماشاگران صنعت نفت بگویم تا پایان لیگ 14 بازی باقی مانده است و ما تا به امروز 28 امتیاز کسب کرده ایم که اگر سه پیروزی دیگر بدست آوردیم قطعا در لیگ برتر خواهیم ماند.

وی گفت: زمانی که من سرمربی نفت شدم قول دادم این تیم را به لیگ برتر آورده و این تیم را در این رده حفظ کنیم خوشبختانه تا به امروز به قولم عمل کردم امیدوارم مشکل تیم برطرف شود و بتوانیم جایگاهی شایسته در لیگ برتر بدست آوریم.

وی در خصوص احتمال حضور کارلوس کرش در تیم ملی بزرگسالان ایران گفت: وی از دوستان خوب من است او در تیم های جوانان و امید پرتغال سرمربیگری کرده و سابقه حضور در فوتبال آمریکا و آفریقا را دارد . مربی منچستر یونایتد بوده، تیم رئال مادرید راهدایت کرده و سرمربی تیم ملی پرتغال بوده است با توجه به این همه سابقه آیا نمی توانیم بگویم کرش سرمربی خوبی برای تیم ملی ایران است. امیدوارم او هدایت تیم ملی را قبول کند و بتواند موفقیت های زیادی بدست آورد.

وی در خصوص شایعه حضورش در تیم فوتبال امید ایران گفت: من هم چیزهایی در این خصوص شنیده ام اما هنوز رسما از فدراسیون فوتبال با من مذاکره نکرده اند قطعا اگر فدراسیون فوتبال ایران برای هدایت تیم امید این کشور از من دعوت به عمل آورد باعث افتخارم خواهم بود که هدایت این تیم را برعهده گیرم مطمئن باشید با توجه به تجربه ای که  از کار کردن با بازیکنان جوان دارم می توام به تیم امید ایران کمک کنم. 


تاریخ: 1389/11/16
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: