برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

کاظمیان به تمرین‌های سپاهان برمی‌گردد / پای حاج‌صفی "فیکس" شد که توانست بازی کند

سرپرست تیم فوتبال سپاهان گفت: رفتار تماشاگران بوشهری می‌تواند محرومیتهایی را از سوی کمیته‌ انضباطی به همراه داشته باشد.

مجید بصیرت درباره تساوی تیم فوتبال سپاهان برابر شاهین در بوشهر، اظهار کرد: هر دو تیم بازی خوبی انجام دادند و معتقدم شاهین جایگاهش در انتهای جدول نیست. هر دو تیم فوتبال تاکتیکی و زیبایی هم انجام داده و صاحب موقعیتهای گلزنی متعددی شدند که سهم سپاهان بیش از حریف بود. در این مسابقه محرم نویدکیا و احسان حاج‌صفی صاحب فرصتهای صددرصد شدند که یک بار حاج‌صفی توپ را به تیرک دروازه زد.

وی افزود: به هر حال نصف بازیکنان سپاهان در تعطیلات لیگ همراه ما نبودند و نمی‌توانستیم با ترکیب کامل تمرین کرده و بازی تدارکاتی داشته باشیم اما با این حال بد کار نکردیم. سپاهان روز به روز هماهنگتر و بهتر خواهد شد تا انشاالله با شروع لیگ قهرمانان آسیا به وضعیت مطلوبی برسیم.

سرپرست سپاهان درباره شعارهای تماشاگران بوشهری که موجب اعتراض امیر قلعه‌نویی (سرمربی سپاهان) شده بود نیز گفت: ما سال گذشته در بوشهر بازی کردیم که واقعا رفتار تماشاگران‌شان فوق‌العاده بود؛ به حدی که من همیشه می‌گفتم پس از اصفهان، بوشهر بهترین تماشاگران را دارد. اما واقعا نمی‌دانیم در این یک‌ساله چه گذشته که تماشاگران‌شان شعارهای بدی می‌دادند. فضای سکوها مسوم به نظر می‌رسید که مسوولان باید علت مساله را ریشه‌یابی کنند.

وی ادامه داد: آنها واقعا علیه چندین بازیکنان سپاهان و مربیان ما فحاشی ‌کردند. شرایط دیروز را در خیلی از شهرها ندیده بودم. جای شکرش باقیست که سلیمانی ناظر مسابقه بود و ما می‌دانستیم تمام اتفاقات را ثبت و به فدراسیون گزارش خواهد داد. هرچند تماشاگران خوب هم در میان حاضران وجود داشتند اما رفتار ناپسند تماشاگران دیگر می‌تواند محرومیت‌هایی را برای این تیم در پی داشته باشد. حیف است که با این وضعیت خیلی از خانواده‌ها نمی‌توانند بچه‌هایشان را به ورزشگاه بیاورند.

بصیرت درباره وضعیت جواد کاظمیان نیز توضیح داد: بنده مدتی برای حضور در کلاس مربیگری در تهران بودم که ظاهرا جواد کاظمیان بی‌انضباطی را در یکی از جلسات تمرینی انجام داده بود. پس از آن قلعه‌نویی تشخیص داد تا وی را به مرخصی بفرستد چرا که او مقداری مشکلات شخصی هم داشت. به مرخصی فرستادن او دلیل فنی ندارد اما در صحبتی که قلعه‌نویی با من داشت گفت که کاظمیان فعلا به مرخصی برود. بنابراین او قطعا از تیم اخراج نشده و به تمرین‌ها برمی‌گردد.

سرپرست تیم سپاهان در پاسخ به این سوال که احسان حاج‌صفی به دلیل مصدومیت در اردوی تیم امید حاضر نشد، پس چطور در بازی مقابل شاهین حاضر شد، گفت: حاج‌صفی در بازی مقابل صبا از ناحیه مچ پا آسیب دید و طبق پیش‌بینی‌های پزشکی او مدتی نمی‌توانست بازی کند. بنده به هومن افاضلی (مربی موقت تیم امید) شرایطش را گفتم اما او معتقد بود حاج‌صفی به تهران بیاید و پزشکان تیم امید هم نظری درباره‌اش بدهند که به او گفتم همین سفر از اصفهان به تهران می‌تواند آسیب‌دیدگی وی را تشدید کند.

وی افزود: از طرفی پزشکان تیم به بنده که در تهران بودم گفتند باید شبانه‌روزی تلاش کنیم تا شاید این بازیکن را به بازی با شاهین برسانیم. آنها تلاش زیادی کردند و خوشبختانه مچ‌ پای حاج‌صفی هم "فیکس" شده بود. بوجود آمدن این شرایط باعث شد بتواند به آمادگی برای انجام بازی برسد. در حال حاضر رحمتی هم در سپاهان مصدوم است اما وضعیتی پیدا کرده که می‌تواند بازی کند. فیکس شدن پای حاج‌صفی مهمترین عاملی شد که بتواند بازی کند.
تاریخ: 1389/11/17
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: