برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

با اشاره به کم بودن 9 سهمیه میرعمادیان: کشتی مازندران حداقل به 30 سهمیه انتخابی جام تختی نیاز دارد

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم کشتی آزاد مازندران گفت: حداقل به 30 سهمیه برای حضور در انتخابی جام تختی نیاز داریم تا کشتی‌گیران خوب‌مان از این رقابت‌ها جا نمانند.


مصطفی میرعمادیان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس اظهار داشت: برای شرکت در انتخابی جام تختی، به مازندران تنها 9 سهمیه داده‌اند در حالی که در سال‌های گذشته بیشتر از این سهمیه می‌گرفتیم. ما برای اینکه کشتی‌گیران خوب و شایسته‌مان حضور در جام تختی را از دست ندهند، نیاز به حداقل 30 سهمیه داریم.
وی تصریح کرد: مثلا در یک وزن 60 کیلو، ما عباس دباغی، کمیل ذبیحی، عباس گلی‌ و مهدی قربان‌نژاد را در اختیار داریم که جواز حضور در جام تختی را دریافت نکرده و باید در انتخابی کشتی بگیرند. اگر سهمیه‌مان را اضافه نکنند ناچاریم از بین این نفرات دست به انتخاب بزنیم که به این شکل تعداد زیادی از نفرات‌مان از رقابت‌ها محروم می‌شوند. در این خصوص در حال رایزنی هستیم تا سهمیه‌مان افزایش پیدا کند.
این مربی مازندرانی گفت: در حال حاضر تمرین تیم بزرگسالان استان تحت‌الشعاع رقابت‌های لیگ قرار گرفته، بعد از 19 بهمن که مرحله نیمه‌نهایی و نهایی لیگ به انجام می‌رسد بار دیگر تمرینات متمرکز مازندران با حضور همه مدعیان پیگیری خواهد شد.
انتهای پیام/

تاریخ: 1389/11/18
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: