برای بررسی اتفاقات بازی با سایپا جلسه ابراهیمزاده با مسئولان ذوبآهن برگزار شد
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال ذوبآهن اصفهان برای بررسی اتفاقات بازی برابر سایپا جلسهای را با مسئولان باشگاه برگزار کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، پس از شعار هواداران ذوبآهن علیه برخی بازیکنان و کادر فنی این تیم در جریان مسابقه با سایپا، شب گذشته مسئولان این باشگاه اتفاقات بازی هفته بیست و یکم را بررسی کردند.
بر این اساس منصور ابراهیم زاده، سرمربی ذوبآهن، اصغر دلیلی، مدیر عامل و فرشته سموعی، قائم مقام باشگاه ساعت 21 شب گذشته در جلسهای مسائل رخ داده را مورد بررسی قرار دادند تا تصمیماتی اتخاذ کنند، اما جزئیات این جلسه از سوی مسئولان باشگاه ذوبآهن اعلام نشد.
با توجه به حضور ابراهیم زاده در تمرین ذوب آهن موضوع کنار رفتن سرمربیگری این تیم منتفی شد و قرار شد که با حاشیه سازان دیدار تیم های ذوب آهن و سایپا برخورد شود.
ذوبآهن در هفته بیست و یکم لیگ برتر 2 بر صفر مغلوب ساپیا شد.
انتهای پیام/
















