برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

از نیمکت‌نشینی در تراکتورسازی خسته شده بودم اولروم: کمالوند می‌خواست فوتبالم را نابود کند

خبرگزاری فارس: مهاجم تیم فوتبال گسترش فولاد تبریز گفت: کمالوند در تراکتورسازی بدترین رفتارها را با من داشت و سعی کرد فوتبالم را نابود کند.


عرفان اولروم در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبری فارس «توانا»، در مورد جدایی از تراکتورسازی و پیوستن به گسترش فولاد تبریز اظهار داشت: در تراکتورسازی شرایط خوبی نداشتم و نیمکت‌نشینی در این تیم برایم بی فایده بود و خسته شده بودم.
وی ادامه داد: نمی‌دانم چرا کمالوند، سرمربی تراکتورسازی دوست نداشت مشکلش را حل کند و با من کاری نداشت. به همین دلیل دیگر طاقت ماندن در این تیم را نداشتم و به پیشنهاد گسترش فولاد پاسخ مثبت دادم.
مهاجم تازه وارد گسترش فولاد گفت: کمالوند در تراکتورسازی سعی ‌کرد که فوتبالم را نابود کند و بدترین رفتارها را با من داشت و در تمرینات تمام تلاشم را انجام می‌دام تا رضایت او را جلب کنم، اما هر روز بدتر می‌شد.
مهاجم سابق تراکتورسازی گفت: پس از جدایی از تراکتورسازی داستان کمالوند هم دیگر برای من تمام شده است و به او فکر نمی‌کنم. در طول چند سالی که فوتبال بازی می‌کنم تاکنون هیچ مربی با من این رفتار را نکرده بود.
مهاجم گسترش فولاد در مورد پیشنهادهای دیگرش گفت: آلومینیوم هرمزگان، داماش گیلان و ابومسلم مشهد تیم‌هایی بودند که خواهان جذب من بودند، اما به دلیل اینکه به مردم و شهر تبریز عادت کرده بودم ترجیح دادم به گسترش فولاد بروم.
وی در مورد اولین حضورش در این تیم که منجر به گلزنی و اخراجش مقابل فولاد یزد شد، اظهار داشت: باورم نمی‌شود این اتفاقات در اولین بازی‌ام برای گسترش اتفاق افتاده است. بازی خوبی را مقابل فولاد یزد داشتیم. تیم ما بازیکنان با تجربه‌ای را در اختیار دارد و می‌تواند به لیگ برتر صعود کند.
اولروم تاکید کرد: تنها هدفم در گسترش فولاد این است که از کوچکترین موقعیت‌ها استفاده کرده و گلزنی کنم تا این تیم به لیگ برتر بیاید.
انتهای پیام/

تاریخ: 1389/11/18
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: