به گزارش ایرنا، غلامرضا محمدی سرمربی تیم کشتی آزاد جوانان ایران امروز سه شنبه در حاشیه آئین رونمایی از کتاب پهلوان باشی روایت ۴۰ نفر از نخبگان و بزرگان کشتی کشور، اظهار داشت: از فدراسیون کشتی باید قدردانی کرد که به خاطر کارهای فرهنگی ارزشمندی انجام می دهد. خوشبختانه فدراسیون کشتی در کنار کار زیرساختی کارهای فرهنگی هم انجام می دهد که باعث رشد و شکوفایی در کشتی می شود و من هم از حضور در این مراسم خوشحال هستم.
وی افزود: خوشبختانه کشتی گیرها در اردوی تیم ملی هستند و خوشبختانه مربیان از لحاظ روحی و روانی رو کشتی گیران کار می کنند. در حال حاضر شرایط تیم ملی امید عالی است و منتظر رفتن به کشور آلبانی هستند.
سرمربی تیم کشتی آزاد جوانان در مورد رقابت های جهانی که انتقاد از آن پیش آمد، یادآور شد: همیشه انتقاد خوب است ولی باید به جا باشد. اگر کشتی گیر قرار است اشتباهی در تشک انجام دهد بهتر است در رده های جوانان و نوجوانان انجام دهد. من همیشه کم تر مصاحبه می کنم و الان هم ۸۰ درصد اردوی تیم امید، کشتی گیرهای جوانان هستند و این نشان می دهد در یک مسیر درستی قرار داریم. شک نکنید این نسل به بزرگسالان هم انتقال می یابد و باید از علیرضا دبیر تشکر کرد که به فکر کشتی است.
محمدی درباره شرایط تیم سایپا گفت: شک نکنید با کشتی گیرهای مطرح دنیا در حال مصاحبه هستیم و امیدواریم بهترین ها در جمع ما باشند و باشگاه هم در تلاش است که هر چه سریع تر آنها را جذب کند.
















