برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

آشتیانی در گفت‌وگو با فارس: حدادی راهی آفریقای جنوبی می‌شود

خبرگزاری فارس: سرپست فدراسیون دوومیدانی گفت: تمام تلاش ما برای اعزام حدادی به اردوی آفریقای جنوبی است و این اعزام صورت می گیرد.


محمد رضا کاظمی آشتیانی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس عنوان کرد: احسان حدادی و سایر دوومیدانی کاران سرمایه‌های این کشور هستند و من بر اساس اهداف سازمان تربیت‌بدنی و در راستای پیشرفت این ورزش از هیچ تلاشی برای موفقیت دوومیدانی کاران دریغ نخواهم کرد.
وی در خصوص اعزام حدادی به اردوی آفریقای جنوبی تصریح کرد: من شخصا به این ورزشکار حرفه ای ارادت داشته و برای برطرف شدن مسائل به وجود آمده اقدام می‌کنم بر این اساس و با توجه به صحبت‌های سجادی وی راهی اردوی آفریقای جنوبی خواهد شد.
چندی پیش شورای برون مرزی با اعزام حدادی به اردوی آفریقای جنوبی مخالفت کرد، که ظاهرا روز گذشته در مراسم معارفه سرپرست فدراسیون دوومیدانی، سجادی معاونت سازمان تربیت بدنی از رایزنی برای برطرف شدن این مشکل خبر داد.
انتهای پیام/

تاریخ: 1389/11/18
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: