به 3 هفته استراحت نیاز دارم
کریم انصاریفرد درباره خط خوردن از تیم ملی فوتبال ایران اظهار داشت: در بازی مقابل ذوب آهن در یک برخورد از ناحیه عضله کتف دچار مصدومیت شدم که باید به همین دلیل 3 هفته استراحت کنم تا دوباره به میادین بازگردم. به همین خاطر فرصت همراهی تیم ملی را از دست دادم و نمیتوانم در بازی مقابل روسیه، تیم ملی را همراهی کنم.
وی در مورد شرایط سایپا گفت: شرایط خوبی داریم، اما در همه بازیهای لیگ شانس با ما یار نبود. خوشبختانه توانستیم در بازی هفته بیست و یکم مقابل ذوبآهن در یک بازی برتر حریف را در خانه شکست داده تا با امیدواری بیشتری مسابقات را ادامه دهیم.
انصاریفرد در مورد پیشنهاداتی که از تیمهای خارجی داشته؛ تأکید کرد: در این مورد در پایان فصل تصمیمگیری خواهم کرد، اما مطمئناً در آن زمان سعی خواهم کردم بهترین تصمیم را بگیرم و تیمی مناسب را انتخاب کنم.
















