برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

باید شبهات را برطرف کنیم

فلیکس ماگات، مربی و مدیر فنی باشگاه شالکه به دنبال آن است تا با هواداران تیمش گفت و گویی داشته باشد. این در حالی است که پس از انتقال علی کریمی هواداران این باشگاه انتقادات فراوانی از سیاستهای این تیم داشته اند.

فلیکس ماگات، مربی و مدیر فنی باشگاه شالکه به دنبال آن است تا با هواداران تیمش گفت و گویی داشته باشد. این در حالی است که پس از انتقال علی کریمی ایرانی و آنجلوس چاریستئاس یونانی به رختکن شالکه در بازار نقل و انتقالات زمستانی، هواداران این باشگاه انتقادات فراوانی از سیاستهای این تیم داشته اند.

روزنامه مارکا در گزارشی به انعکاس صحبتهای ماگات با روزنامه بیلد پرداخته.ماگات به بیلد گفت:« بخشی از هواداران نگران آن هستند که اوضاع به خوبی پیش نرود. ما باید با هواداران برسر میز مذاکره نشسته و شک و شبهات را برطرف کنیم.این اشتباهی از سوی من بود که در این مسیر بی دقتی کردم.من به خوبی می دانم که شالکه بدون هوادارانش هیچ کاری نمی تواند بکند.»

انتقال چاریستئاس و کریمی که قبل از پیوستن به شالکه، عضو تیمی نبودند، باعث شده تا گروهی از هواداران شالکه زبان به انتقاد از سیاستهای خرید ماگات بگشایند.

ماگات از سال گذشته که به عنوان مربی شالکه برگزیده شد،مبدل به مرد شماره یک این باشگاه گردید.در طول 19 ماه اخیر ماگات 40 بازیکن به خدمت گرفته، هر چند که بخشی از آنها از تیم پایه ای شالکه به این تیم پیوسته اند.

عملکرد بی ثبات شالکه در رقابتهای این فصل باعث شده تا انتقادات فراوانی از ماگات و تیمش انجام شود و کلمنس تونیه س ، یکی از روسای باشگاه شالکه به ماگات هشدار دارد که در شالکه همیشه بایدبه صحبتهای هواداران گوش داد
 

تاریخ: 1389/11/19
کلمات کلیدی:
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: