برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

نگران از دست دادن موقعیتمان در جدول نیستیم باقری‌نیا: مس رفسنجان تنها برای یک امتیاز به مسجد سلیمان آمده بود

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال نفت مسجد سلیمان گفت: مس رفسنجان تنها برای مساوی و کسب یک امتیاز مقابل ما به میدان آمده بود.


مجید باقری‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبری فارس «توانا»، درباره شرایط نفت مسجد سلیمان و دیدار مقابل مس رفسنجان گفت: به نظر من بازی خوبی نبود. با شروع مسابقه متوجه شدیم که حریف تنها برای مساوی و کسب یک امتیاز به مسجد سلیمان آمده است. شکل بازی مس رفسنجان با این همه بازیکن خوب و این همه هزینه برای من عجیب بود؛ این روش از بازی شایسته این تیم نبود.
وی در ادامه افزود: در تمام طول مسابقه مسی‌ها هیچ اشتیاقی برای اینکه حتی به دروازه ما نزدیک شوند از خود نشان ندادند و بازی کامل بسته و تدافعی را در تمام طول مسابقه انجام دادند. از طرفی زمین‌ خوردن‌های مداوم باعث شده بود بازی از جریان بیفتد به طوری ‌که بیشتر از 15 - 16 بار برانکارد وارد زمین شد.
سرمربی نفت مسجد سلیمان تصریح کرد: به نظرم این روش بازی دیگر قدیمی شده است هر چند که برای مس یک امتیاز در بر داشت، اما زیبا نیست. فوتبال در دنیا در فاز دیگری حرکت می‌کند و رو به پیشرفت است، اما متاسفانه ما در ایران همچنان شاهد چنین روش‌هایی از سوی برخی تیم‌ها هستیم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا نگران از دست دادن موقعیت کنونی و بازماندن از کورس تیم‌های بالای جدول نیست گفت: خوشبختانه تیم‌های صدر جدول در نیم فصل دوم باید در خانه با ما بازی کنند و این امتیاز بزرگی برای ما است تا امتیازات لازم را کسب کنیم. تنها باید با داماش در خارج از خانه بازی کنیم. از طرفی می‌دانم که این تیم‌ها فوتبال بازی می‌کنند و به دنبال مسائل غیر فوتبالی نیستند.

تیم فوتبال نفت مسجد سلیمان در چارچوب هفته پانزدهم لیگ دسته اول فوتبال با نتیجه مساوی بدون گل مقابل میهمانش مس رفسنجان متوقف شد. این تیم با 21 امتیاز در رتبه پنجم جدول رده‌بندی گروه اول قرار دارد.
انتهای پیام/

تاریخ: 1389/11/19
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: