برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

ترابیان: کرش درخواست دو روز فرصت کرد

ورزش. توپیپ. فوتبال. تیم ملی
تهران- سرپرست کمیته روابط بین‌الملل فدراسیون فوتبال با اشاره به اینکه قرارداد کارلوس کرش به عنوان سرمربی تیم ملی هنوز امضا نشده است، گفت:
این مربی از ما دو روز فرصت خواسته است و فعلا در حال بررسی شرایط فوتبال ایران از نزدیک می‌باشد.

عباس ترابیان روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا، در خصوص حضور کرش در ایران تصریح کرد: این مربی شب گذشته وارد تهران و قرار شد تا پس از بازدید از امکانات فوتبال و مطالعه دقیق به ما پاسخ دهد.

ترابیان در پاسخ به این پرسش که آیا کرش بازی ایران و روسیه را در امارات از نزدیک تماشا خواهد کرد یا خیر؟ یادآور شد: هنوز این موضوع مشخص نیست.

شاید به یکباره تصمیم گرفتیم وی را برای تماشای این دیدار دوستانه به امارات ببریم ولی بعید می‌دانم کرش بتواند روی نیمکت تیم ملی بنشیند.

به گفته سرپرست کمیته روابط بین‌الملل در صورت امضای قرارداد، کرش سه سال هدایت تیم ملی کشورمان را بر عهده خواهد داشت و سرمربی تیم امید نیز توسط وی انتخاب می‌شود.

ترابیان افزود: کرش ضمن بازدید از امکانات قصد دارد از نزدیک در جریان حقایق کشورمان قرار بگیرد. حقایقی که متاسفانه در زیر غبار سمپاشی‌های دشمنان در خارج از مرزهای ایران قرار گرفته است.

کارلوس کرش که سابقه سرمربیگری در تیم ملی فوتبال پرتغال و رئال مادرید و همچنین دستیاری الکس فرگوسن را در تیم فوتبال منچستر در کارنامه دارد، شب گذشته وارد ایران شد تا هدایت تیم ملی کشورمان به مدت سه سال به وی سپرده شود.

این در حالی است که تیم ملی کشورمان پس از حذف از جام ملتهای آسیا و اتمام قرارداد افشین قطبی چند هفته‌ای را بدون سرمربی بود و علیرضا منصوریان در دیدار دوستانه چهارشنبه شب برابر روسیه روی نیمکت تیم ملی خواهد نشست.







تاریخ: 1389/11/20
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: