تیم هندبال شهرداری شهرکرد در نیم فصل تقویت میشود
ورزش. لیگ برتر. هندبال
شهرکرد - رییس هیات هندبال چهارمحال و بختیاری گفت: تیم هندبال شهرداری شهرکرد در نیم فصل دوم لیگ برتر تقویت خواهد شد.
اکبر ریاحی دهکردی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: تیم هندبال شهرداری شهرکرد در نیم فصل دوم بازیکن غیربومی را برای تقویت تیم به خدمت خواهد گرفت.
وی در خصوص شکستهای متعدد این تیم در لیگ برتر تصریح کرد: تیم هندبال شهرداری شهرکرد از مسابقات زیر گروه لیگ برتر به این لیگ صعود کرده و به همین دلیل برای هماهنگی بین بازیکنان به فرصت بیشتری نیاز دارد.
ریاحی یادآور شد: بازیکنان تیم هندبال شهرکرد بازیکنان جوان و آینده دار هستند که با غیرت در برابر تیمهای بزرگ و صاحب عنوان هندبال ایران به میدان میروند.
به گفته وی، تیم هندبال شهرداری شهرکرد در هفته جاری میزبان نماینده هندبال ارومیه است و برای ارائه یک بازی هجومی به میدان میرود.
رییس هیات هندبال چهارمحال و بختیاری یادآور شد: باید برای رسیدن به مکان بهتر در لیگ برتر به تیم هندبال شهرکرد فرصت داد.
به گفته وی، چهارمحال و بختیاری از دیر باز قطب هندبال کشور بوده و این استان به عنوان یکی از مستعدترین مناطق پرورش استعدادهای هندبال مطرح بوده است.
به گزارش ایرنا، تیم هندبال شهرداری شهرکرد پس از دو فصل غیبت امسال دوباره به لیگ برتر صعود کرده تا به عنوان نماینده چهارمحال و بختیاری در این رقابتها حضور داشته باشد.
















