برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

می‌خواهم لژیونر شوم/تا پایان فصی در سایپا می‌مانم

کریم انصاری فرد گفت: پس از پایان قراردادم با سایپا دوست دارم به تیم خارجی بپیوندم و لژیونر شوم.

 مهاجم تیم سایپا در پاسخ به پرسش ایسنا مبنی بر این که اخیرا شایعه شده بود که می‌خواهید به تیم آینتراخت فرانکفورت بپیوندید، اظهار کرد: آخر فصل تصمیم می‌گیرم. احتمال خیلی زیاد تا پایان فصل با سایپا می مانم. از باشگاه آلمانی و چند جای دیگر پیشنهاد دارم. وقتی قراردادم تمام شود، احتمالش زیاد است که از ایران بروم. اگر بخواهم در ایران بمانم، باید شرایط باشگاه‌ها را بسنجم، ولی فکر می‌کنم که در ایران نمانم و دوست دارم در خارج از کشور بازی کنم.

وی درباره حضور احتمالی کرش در راس تیم ملی فوتبال ایران یادآور شد: کرش رزومه بسیار خوبی دارد و در باشگاه‌های خیلی بزرگی کار کرده است. او دستیار فرگوسن بوده و امیدوارم کسی هدایت تیم فوتبال را قرار بگیرد که روند روبه جلوی فوتبال را تداوم بخشد و به جایگاه قبلی برساند.

انصاری فرد در پاسخ به این پرسش که آیا اظهارات نکونام پس از رفتن قطبی را قبول دارد و آیا قطبی به بازیکنان ناسزا می گفته است خاطرنشان کرد: این مساله چیزی بوده که تمام شده و قطبی اکنون رفته است. بحثهای زیادی شده، ولی باید پرونده‌اش بسته شود. باید به فکر فوتبال باشیم. قطبی با هر شرایطی که بود تمام شده است و درست نیست وقتی حضور ندارد درباره‌اش صحبت کنیم. بی احترامی به گونه‌ای که بگوییم قطبی بی احترامی کرده است، نبوده است. او به هیچ عنوان به کسی ناسزا نگفت و خیلی مودب بود. این برای اولین باری بود که دیدم او ناراحت شده و این گونه صحبت کرد.

مهاجم تیم فوتبال سایپا در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر این که آیا به دلیل مصدومیت به تیم ملی فوتبال برای دیدار با روسیه دعوت نشده است، گفت: من مصدوم هستم. ام آر ای گرفته ام. عضله کتفم پاره شده است. احتمالش خیلی کم است که در بازی با ملوان سایپا را همراهی کنم.
تاریخ: 1389/11/20
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: