برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

شهریان در گفت‌وگو با فارس: آلمان و سوئیس خواهان بازی با تیم ملی فوتبال ساحلی بانوان هستند

خبرگزاری فارس: دبیر کمیته فوتبال ساحلی بانوان گفت: آلمان و سوئیس برای برگزاری دیدار دوستانه با تیم بانوان ایران ابراز تمایل کرده‌اند.


پریا شهریان در گفت‌وگو با باشگاه خبری فارس «توانا»، در خصوص شرایط تیم ملی فوتبال ساحلی بانوان عنوان کرد: هدایت تیم ملی برعهده بیات است و من به عنوان مدیرفنی در تیم فعالیت می‌کنم. در مرحله اول مسابقات فوتبال ساحلی بانوان تمامی دیدارها را تماشا کردیم و بازیکنان برتر را شناختیم.
وی با اشاره به برگزاری مرحله نهایی مسابقات در اوایل اسفندماه خاطرنشان کرد: پس از اتمام مسابقات لیگ بانوان بهترین نفرات را به تیم ملی دعوت خواهیم کرد تا اردوهای خود را آغاز کنیم و برای رقابت‌های مختلف آماده شویم.
دبیر کمیته فوتبال ساحلی بانوان با اشاره به اولین دوره کلاس‌های مربیگری بانوان در ایران یادآور شد: پس از اینکه ما اولین دوره کلاس‌های مربیگری را برگزار کردیم با بازتاب زیادی روبرو شد و کشورهای مختلف برای همکاری با ایران پیشنهاد دادند.
وی افزود: کشورهای آلمان و سوئیس برای برگزاری دیدار دوستانه با ایران ابراز تمایل کرده‌اند، اما با توجه به اینکه تیم ملی تجربه زیادی ندارد تصمیم گرفتیم تا تیم را قدرتمندتر کنیم و سپس در مسابقات حاضر شویم.
دبیر کمیته فوتبال ساحلی بانوان با اشاره به دیدار با ماجد، نماینده فیفا اظهار داشت: در دیداری که با ماجد داشتم، او اعلام کرد فیفا در تلاش است در آینده نزدیک مسابقات رسمی فوتبال ساحلی بانوان را برگزار کند و در همین راستا به دنبال برنامه‌ریزی است.
شهریان ادامه داد: ما تلاش می‌کنیم تا تیم قدرتمندی تشکیل دهیم تا بتوانیم در آینده با قدرت در مسابقات حاضر شویم. در پوشش بانوان ایرانی نیز مشکلی وجود ندارد، زیرا در فوتبال ساحلی قوانین همانند فوتبال و فوتسال است.
انتهای پیام/

تاریخ: 1389/11/22
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: