برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

حضور ورزشکاران گیلانی در راهپیمایی ‪ ۲۲‬بهمن چشمگیر است

ورزش. دهه فجر. گیلان. راهپیمایی ‪ ۲۲‬بهمن
رشت- حضور گسترده ورزشکاران، مربیان، داوران، پیشکسوتان و مسوولان ورزش استان گیلان در راهپیمایی یوم الله ‪ ۲۲‬بهمن بسیار چشمگیر است.

با توجه به شرایط نامساعد جوی، استقبال مردم از راهپیمایی ‪ ۲۲‬بهمن ماه گسترده و با شکوه و در این بین حضور ورزشکاران نیز چشمگیر است.

مدیرکل تربیت بدنی گیلان در این مورد به خبرنگار ایرنا گفت: ورزشکاران و مسوولان ورزش استان همدوش با سایر اقشار مردم در راهپیمایی ‪ ۲۲‬بهمن ماه در رشت حضور گسترده‌ای دارند.

رضا محمدی اصل افزود: اکثر ورزشکاران الگوهای نوجوانان و جوانان محسوب می شوند و حضور آنان در چنین میادینی می‌تواند تاثیر مثبت و بسزایی داشته باشد.

مسوول روابط عمومی اداره کل تربیت بدنی گیلان نیز گفت: ورزشکاران گیلانی حضوری گسترده در راهپیمایی ‪ ۲۲‬بهمن دارند.

حبیب الله محمدپور افزود: اکثر ورزشکاران با لباس‌های ورزشی بین مردم در راهپیمایی گسترده ‪ ۲۲‬بهمن حضور یافته‌اند که این امر صحنه جالبی را ایجاد کرده است.

رییس هیات هندبال استان گیلان نیز حضور در راهپیمایی ‪ ۲۲‬بهمن را یک تکلیف عنوان کرد و گفت: ورزشکاران همواره در این صحنه‌ها حضوری پر رنگ دارند و علاوه بر امر ورزش، در صحنه‌های سیاسی نیز حضوری فعال داشته و دارند.

فرید بهشتی افزود: با توجه به بارش باران، راهپیمایی امسال با شکوه تر از سالهای گذشته در حال انجام و حضور ورزشکاران نیز چشمگیر است.

وی اظهارکرد: جامعه ورزش گیلان همواره نقش بسزایی در این گونه مشارکت ها داشته و امروز نیز ثابت کرده‌اند که همیشه در صحنه حضور دارند.

رییس هیات کبدی گیلان اظهارداشت: با توجه به شرایط موجود در جهان به خصوص در کشورهای اسلامی، حضور گسترده مردم در راهپیمایی امسال می‌تواند نقش تعیین‌کننده ای داشته باشد که خوشبختانه این امر تحقق یافته است.

ناصر خانی نیا افزود: در این بین، نقش ورزشکاران و حضور گسترده آنان نیز بسیار ملموس است و همانند سال‌های گذشته ورزشکاران و مسوولان ورزش این استان حضوری پر رنگ در راهپیمایی ‪ ۲۲‬بهمن دارند.

به گزارش ایرنا، ورزشکاران و مسوولان ورزش استان گیلان در رشت صبح روز جمعه حرکت خود را از ورزشگاه شهید عضدی به سمت میدان شهدای ذهاب این شهرستان آغاز کردند.

در این بین، حضور ورزشکاران رشته‌های مختلف با لباس‌های ورزشی بسیار محسوس و چشمگیر بوده که می‌توان به حضور ورزشکاران رزمی کار گیلان با لباس های رشته‌های ورزشی خود در راهپیمایی ‪ ۲۲‬بهمن اشاره کرد.


تاریخ: 1389/11/22
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: