برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

پاکدل: هدف ما موفقیت در ناگویاست/ اسفند یک تورنمنت دیگر در تهران داریم

رئیس فدراسیون هندبال گفت: هدف اول ما از تورنمنت های دوستانه موفقیت در قهرمانی آسیا ۲۰۲۶ و هدف بلند مدت ما موفقیت در بازی های آسیایی ناگویای ...

به گزارش ایسنا، علیرضا پاکدل رئیس فدراسیون هندبال در جریان دیدار دوستانه تیم های ملی هندبال ایران و عراق اظهار کرد: با توجه به اینکه در روزهای تعطیلی فدراسیون جهانی هستیم و ملی پوشان شاغل در ایران و لژیونرها در اختیار تیم ملی هستند توانستیم این دیدارها را ترتیب دهیم.

پاکدل افزود: ما از عراق دعوت کردیم. تیم عراق یکی از تیم های خوب آسیاست و با توجه به شرایطی که در منطقه وجود دارد امکان حضور در ایران و دیدارهای دوستانه را دارد. بنابراین بازی با این تیم برای ما مهیا شد. این بازی اول است و شنبه بازی دوم ما با این تیم خواهد بود.

وی در خصوص هدف از این دیدارهای تدارکاتی گفت: در یک دهه اخیر اولین بار است که بلافاصله بعد از قهرمانی آسیا در کمترین زمان سرمربی را انتخاب کردیم و اردوهای تیم ملی آغاز شد. رافائل از مربیان خوب آسیاست و اولین هدف ما قهرمانی آسیاست. هدف بلند مدت ما نیز مسابقات ناگویای ژاپن است.

او افزود: با توجه به تاکید آقای وزیر بر حضور پرقدرت در ناگویا این مسابقات اهمیت ویژه ای برای ما هم دارد. مدیران ارشد ورزش برنامه ریزی ها را شروع کرده اند و ما هم می خواهیم این هدف را برآورده کنیم و امیدواریم بتوانیم برنامه های سرمربی را پیاده کنیم.

وی در خصوص تورنمنت دیگری در اسفند به میزبانی ایران گفت: اسفند ماه نیز می خواهیم یک تورنمنت با حضور چند کشور آسیایی و اروپایی داشته باشیم. هم با تیم های آسیایی و هم اروپایی رایزنی کرده ایم که یکی دو کشور اعلام حضور کرده اند. می خواهیم با حضور حداقل سه و حداکثر چهار کشور آسیایی و اروپایی این تورنمنت را برگزار کنیم.

وی در خصوص حضور لژیونرها در ادامه اردوهای تیم ملی هم گفت: اسفند ماه چون ایام روزهای IHF است دوباره برخواهند گشت و در تورنمنت اسفند حضور خواهند داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا
تاریخ: 1403/10/21
موضوع: توپ و تور
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: