برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

شکایت پرسپولیس از هوار ربطی به استقلال ندارد / مظلومی هر وقت صلاح بداند می‌تواند از او استفاده کند

قائم مقام باشگاه استقلال گفت: هوار ملا محمد را گرفته‌ایم و هر وقت مظلومی صلاح بداند از او استفاده می‌کنیم.

علی نظری جویباری  درباره شکایت تیم پرسپولیس از هوار ملا محمد بیان کرد: پرسپولیس کار خودش را می‌کند. ما کاری به پرسپولیس نداریم. این بازیکن را گرفته‌ایم و اگر آقای مظلومی صلاح بداند از این بازیکن استفاده می‌کند.

وی افزود: اگر هوار با پرسپولیس مشکلی دارد قراردادش تمام شده است و این تسویه مالی بین او و باشگاه پرسپولیس است که ربطی به باشگاه استقلال ندارد.

جویباری درباره اینکه آیا ممکن است مشکل پرسپولیس و هوار برای بازی او در تیم استقلال مشکلی ایجاد نمی‌کند اظهار کرد: این مشکلی برای باشگاه استقلال ایجاد نمی‌کند. تمام بازیکنانی که از یک تیم می‌روند یا مشکل‌های مالی‌شان را با بازیکن حل می‌کنند یا هر رأیی که کمیته انضباطی بدهد، باشگاه موظف است که به آ‌ن عمل کند.
تاریخ: 1389/11/22
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: