محمدشروین اسبقیان، معاون ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان، در گفت وگو با ایرنا در حاشیه برگزاری فینال چهاردهمین دوره رقابت لیگ برتر زورخانه ای بزرگسالان کشور درباره این رقابت ها، گفت: در راستای توسعه ورزش ملی و مذهبی کشورمان، تیم های بیشتری در مسابقات شرکت کرده بودند. حدود ۹۰۰ زورخانه در سطح کشور فعال هستند که برای ترویج ورزش زورخانه ای تعداد کمی است و باید افزایش پیدا کند. در هر شهر ما باید حداقل یک زورخانه برای توسعه ورزش زورخانه ای و اجرایی کردن فرمان رهبر معظم انقلاب و سیاست های وزارت ورزش داشته باشیم.
وی افزود: یکی از سیاست های وزارت ورزش، توسعه ورزش زورخانه ای در جهان است، فدراسیون بین المللی ورزش زورخانه ای فعالیت های خوبی در این زمینه داشته است اما کافی نیست و باید با تعامل و هماهنگی بیشتر بین فدراسیون ملی و بین المللی، گسترش این ورزش به صورت جدی در داخل و خارج کشور دنبال شود.
اسبقیان درباره آخرین وضعیت استادیوم آزادی هم تصریح کرد: در استادیوم آزادی تلاش های گسترده و ویژه ای شد و این استادیوم آماده برگزاری مسابقات است.آزادی از هیچ نظر ایراد و مشکلی ندارد و با برنامه ریزی فدراسیون فوتبال، می تواند میزبان مسابقات باشد.
معاون ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش و جوانان همچنین خاطرنشان کرد: مشکل میزبانی تیم های ایرانی رفع شده و فدراسیون فوتبال این مسئله را دنبال کرده است.
وی درباره برگزاری انتخابات پیش روی فدراسیون ها هم یادآور شد: انتخابات فدارسیون شطرنج را در پیش داریم و سرپرست هایی که برای برخی فدراسیون ها با توجه به پایان دوره ۴ ساله ریاست، انتخاب شده اند، به دنبال مهیا کردن شرایط برگزاری مجمع انتخاباتی هستند.
















