برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

مهربان در گفت‌وگو با فارس: فینال لیگ برتر کشتی یک شروع خوب برای حرکت در راه جهانی و المپیک بود

خبرگزاری فارس: مربی تیم نفت گفت: فینال لیگ برتر آزاد یک شروع خوب برای حرکت در راه مسابقات جهانی 2011 و المپیک 2012 بود.


ابراهیم مهربان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس اظهار داشت: فارغ از نتیجه‌ای که به دست آمد، در رقابت‌ پایانی لیگ شاهد کشتی‌های بسیار خوبی بودیم که می‌توان آن را یک شروع خوب برای حرکت در راه رقابت‌های جهانی 2011 و المپیک 2012 دانست.
وی در مورد رویارویی تیم‌های نفت و جویبار در فینال لیگ آزاد تصریح کرد: مبارزه‌ها را از قبل نمی‌شد پیش‌بینی کرد. در همه اوزان رقابت نزدیک و پنجاه پنجاه بود. در واقع اگر صادق گودرزی می‌برد، تیم ما برنده بود. البته باز هم تاکید می‌کنم کشتی را نمی‌شود پیش‌بینی کرد.
مربی تیم ملی در مورد عدم استفاده نفت از کشتی‌گیر خارجی با وجود حضور اوپن‌سات روس در ایران، خاطرنشان ساخت: ما نتوانستیم کشتی‌گیر خارجی بیاوریم و همین مسئله داستان ما را تغییر داد. با وجودی که همه تیم‌ها حق استفاده از دو خارجی را داشتند ما به خاطر قوانین داخلی نفت امسال این امکان برای‌مان مهیا نشد. البته اول فصل چنین موردی وجود نداشت و حتی کارهای مقدماتی برای به خدمت گرفتن کشتی‌گیر خارجی انجام شد ولی 10 روز پایانی لیگ، بخش‌نامه‌ای آمد که نباید از خارجی استفاده کنیم و این به تیم ما لطمه زد.
مهربان ادامه داد: اگر از ابتدای لیگ این مسئله را می‌دانستیم، می‌توانستیم کاری انجام دهیم که ضرر نکنیم.
مربی تیم نفت در مورد اینکه گفته می‌شود بودجه تیم نفت از همه تیم‌های لیگ برتر بیشتر بود، گفت: در لیگی که نهایتا در 50 روز به اتمام رسید خیلی نمی‌توان در مورد امکانات صحبت کرد. ضمن اینکه بین تیم‌های نفت و جویبار خیلی تفاوتی در امکانات وجود نداشت.
انتهای پیام/

تاریخ: 1389/11/23
کلمات کلیدی: ، ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: