برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

منچستر یونایتد فروخته نمی‌شود

ورزش. فوتبال. منچستر یونایتد
تهران - باشگاه منچستر یونایتد انگلیس خبر فروش این باشگاه به خانواده سلطنتی قطر را تکذیب کرد.

به گزارش روز شنبه بی‌بی‌سی اسپورت، در روزهای اخیر خبرهایی درباره فروش باشگاه منچستر یونایتد به قطری‌ها منتشر شده است .

روز گذشته برخی منابع خبری از نهایی شدن توافقات بر سر مبلغ ‪ ۶/۱‬میلیارد پوندی برای فروش این باشگاه در این هفته خبر دادند.

اما بی‌بی‌سی از یک منبع در این باشگاه گزارش داد : هیچ پیشنهادی در کار نیست چون قرار نیست باشگاه فروخته شود، منچستر یونایتد آماده شنیدن هیچ پیشنهادی نیست.

خانواده آمریکایی گلیزر در سال ‪ ، ۲۰۰۵‬منچستر یونایتد را به مبلغ ‪۷۹۰‬ میلیون پوند خرید.

طبق رده بندی باشگاه‌های ثروتمند جهان که پنج شنبه گذشته منتشر شد، منچستر یونایتد پس از رئال مادرید و بارسلونا، سومین باشگاه ثروتمند جهان است.

با این همه از مالکان منچستر یونایتد انتقاد می‌شود که بدهی زیادی به باشگاه تحمیل کرده اند. هواداران منچستر یونایتد هم از مالکان باشگاه راضی نیستند.

در ژوییه(خرداد) گذشته پس از انتشار شایعه فروش باشگاه به گروهی از هواداران ثروتمند، الکس فرگوسن سرمربی تیم از خانواده گلیزر حمایت کرد.








تاریخ: 1389/11/23
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: