برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

تمدید ۱۰ ساله هالند با سیتی

مهاجم منچسترسیتی، قرارداد بلندمدت جدیدی با این باشگاه انگلیسی امضا کرد.

به گزارش ایسنا،  سیتی هالند را در می ۲۰۲۲ با قراردادی ۵ ساله با مبلغ ۶۰ میلیون یورو از بوروسیا دورتموند به خدمت گرفت. قرارداد جدید هالند را تا سال ۲۰۳۴ در این تیم نگه خواهد داشت.

این بازیکن نروژی در دو فصل و نیم حضور خود در این باشگاه، با زدن ۱۱۱ گل در تمام رقابت ها، رکوردهای زیادی را شکسته است.   

به گزارش اتلتیک، قرارداد جدید ستاره ۲۴ ساله نروژی با سیتی به مدت ۱۰ سال تا جولای ۲۰۳۴ اعتبار دارد. هالند از سال ۲۰۲۲ برای سیتی بازی می کند. او در این فصل ۲۱ گل و ۱ پاس گل در ۲۸ بازی برای سیتیزن ها در تمام رقابت ها به ثمر رسانده است.

هالند در بیانیه ای که باشگاه سیتی منتشر کرد، گفت: واقعا خوشحالم که قرارداد جدیدم را امضا کردم و می توانم منتظر گذراندن زمان بیشتری در این باشگاه بزرگ باشم. منچسترسیتی یک باشگاه خاص است و هواداران شگفت انگیز و خوبی دارد که کمک می کند بهترین ها را به دست آوریم.   همچنین می خواهم از پپ گواردیولا، کادر مربیگری اش، هم تیمی هایم و همه در باشگاه تشکر کنم چون در چند سال گذشته به من کمک زیادی کرده اند.  اکنون می خواهم به پیشرفت ادامه دهم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا
تاریخ: 1403/10/28
موضوع: ورزش جهان
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: