برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

استیوونس: جانشین مک‌لارن نمی‌شوم

سرمربی تیم فوتبال رد‌بول سالزبورگ اتریش شایعه حضورش در ولفسبورگ آلمان را تکذیب کرد.

به نقل از روزنامه دی‌ولت، هوب استیوونس گفت: برای همکاری با این تیم بوندس‌لیگایی درخواستی از من نشده است. اگر هم خواهان من می‌شدند، چنین امکانی وجود نداشت زیرا مربی تحت قرارداد با رد‌بول‌ هستم.
این مربی هلندی که در گذشته هدایت تیم‌های آلمانی همچون هرتابرلین، هامبورگ و شالکه را برعهده داشته، نسبت به شایعاتی که پس از اخراج استیو مک‌لارن، سرمربی انگلیسی در هفته گذشته انتشار یافت، چنین واکنشی از خود نشان داد.

استیوونس تصریح کرد: ‌وقتی همکاری مثل مک‌لارن از مربیگری تیمی نظیر ولفسبورگ برکنار می‌شود، متاسفانه رسانه‌ها جوسازی بدی راه می اندازند. هر نامی را به عنوان گزینه جانشینی مطرح می‌کنند بی‌آنکه در نظر گیرند آیا تماسی برای همکاری وجود داشته و یا شرایط قراردادی گزینه مربیگری به چه نحوی است. من با سالزبورگ تا سال 2012 قرارداد دارم. پس دست‌کم تا پایان مدت همکاری امکان انتقال به تیمی دیگر را ندارم.
وی عنوان ادامه داد: متاسفانه اینگونه جوسازی‌ها از سوی برخی خبرنگاران ناآگاه سر می‌زند. در همین مورد اخیر، خبرنگاری چند روز پیش به من زنگ زد و به مناسبت تولدم تبریک گفت. من هم در پاسخ، از او تشکر کردم. بعد دیدم وی بدون طرح هیچ سئوالی، از قول من نوشته، به عنوان سرمربی راهی ولفسبورگ می‌شوم. واقعا برای خلق چنین فضای نادرستی متاسفم.
تاریخ: 1389/11/23
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: