محسن معزی فر در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه حامد حدادی به عنوان یکی از اسطوره های بسکتبال ایران در آسیا و جهان شناخته می شود و در سالیانی که در خدمت تیم ملی بود همراه با دیگر ملی پوشان این رشته افتخارات بسیاری را برای ورزش ایران به ارمغان آورده است، تاکید کرد: بدون شک زحمات و تلاش های این ملی پوش کشورمان برای همیشه در تاریخ ورزش بسکتبال یه یادگار باقی خواهد ماند و به همین منظور در نظر داریم تا در پنجره سوم انتخابی کاپ آسیا، مراسم خداحافظی او را برگزار کنیم.

وی ادامه داد: پنجره سوم مسابقات انتخابی بسکتبال کاپ آسیا ۲۰۲۵ عربستان، در روزهای ۲ تا ۶ اسفند سال جاری در شرایطی برگزار خواهد شد که تیم ملی ایران در بازی اول خود روز جمعه ۳ اسفند و از ساعت ۱۷ در دیداری خانگی و در سالن زنده یاد محمود مشحون به مصاف هند می رود و بعد از آن نیز باید آماده رویایی با قزاقستان در روز دوشنبه ۶ اسفند در آلماتی شود.
دبیر فدراسیون بسکتبال تصریح کرد: به همین منظور بعد از هفته بیست ودوم لیگ برتر و در روز ۱۵ بهمن، لیگ تعطیل خواهد شد تا اردوهای تیم ملی پیگیری شود.
تیم ملی بسکتبال ایران در گروه E این مسابقات با تیم های قطر، هند و قزاقستان همگروه است. شاگردان سوتیریس مانولوپولوس صدرنشین این گروه بوده و تیم های قطر، هند و قزاقستان در رده های بعدی جای دارند.
















