برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

چهارتیم خارجی برای حضور در مسابقات بین‌المللی اسکواش وارد اراک شدند

ورزش. اسکواش. بین‌المللی دهه فجر. فجر ‪۹۰‬
اراک - ورزشکاران تیم‌های چک ، پاکستان ، اردن و مالزی به منظور شرکت در مسابقات بین‌المللی اسکواش دهه مبارک فجر (جام امیرکبیر) امروز وارد اراک شدند .

سرپرست هیات اسکواش استان مرکزی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با بیان این مطلب گفت: ورزشکاران تیم‌های چک ، پاکستان ، اردن و مالزی تاکنون وارد اراک شدند و به احتمال قوی تیم‌های انگلیس و مصر نیز فردا - دوشنبه - برای حضور در مسابقات بین‌المللی اسکواش به اراک خواهند آمد .

مازیار خاکباز افزود: مسابقات از روز شنبه به مدت پنج روز و با حضور ‪۵۰‬ اسکواش باز داخلی در مرحله پیش مقدماتی در سالن اختصاصی اسکواش اراک آغاز شد.

وی خاطرنشان کرد : از این تعداد ‪ ۸‬نفر به مرحله مقدماتی راه یافتند که این مرحله از امروز آغاز خواهد شد.

خاکباز یادآورشد : این رقابت‌ها در سه جدول پیش مقدماتی،مقدماتی و جدول اصلی جریان دارد که نفرات شرکت‌کننده در جدول اصلی باید از رنکینگ جهانی برخوردار باشند و جوایز این مسابقات پنج هزار دلار پیش بینی شده است به گفته وی امیر لطیفی و مهدی وحید فتحی به عنوان نمایندگان استان مرکزی در این مسابقات حضوردارند.











تاریخ: 1389/11/24
کلمات کلیدی: ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: