برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

احکام جدید کمیته انضباطی مهدوی به مدت دو هفته از همراهی تمیش محروم شد

ورزش. فوتبال. کمیته انظباطی
تهران - کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال روز یکشنبه با انتشار اطلاعیه ای جدیدترین احکام خود را در مورد تیم‌های متخلف صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون فوتبال، محمدرضا مهدوی بازیکن تیم فوتبال داماش گیلان ‪ ۲‬جلسه از همراهی تیم خود محروم شد و ‪ ۱۰‬میلیون تومان نیز باید جریمه پرداخت کند.

این بازیکن در دیدار دو تیم داماش گیلان و مقاومت شهید سپاسی که ‪ ۲۳‬دی ماه در چارچوب رقابتهای لیگ دسته اول باشگاه‌های فوتبال کشور برگزار شد، به داور مسابقه توهین کرد و وی را هل داد.

محرومیت مهدوی به مدت ‪ ۶‬ماه به حالت تعلیق در می‌آید.

همچنین کمیته انضباطی به باشگاه فولاد ماهان یک هفته مهلت داد تا مشکلات سید مهدی ابطحی را حل کند. در غیر این صورت این باشگاه به پرداخت مبلغ ‪۵۰‬ میلیون ریال جریمه نقدی و کسر امتیاز محکوم می‌شود.

در فوتبال زنان نیز به دلیل خروج بازیکنان تیم فوتبال ملوان انزلی از زمین مسابقه در دیدار مقابل شن سای اراک در چارچوب رقابت‌های لیگ برتر فوتبال زنان، نتیجه این مسابقه سه بر صفر به سود شن سا اعلام شد.

تیم ملوان نیز به مبلغ ‪ ۵‬میلیون ریال محکوم شد.

همچنین مریم ایراندوست سرمربی ملوان تا اطلاع ثانوی از همراهی تیم خود محروم شد و باید هفتم اسفندماه برای بررسی پرونده‌اش در کمیته انظباطی حضور یابد.








تاریخ: 1389/11/24
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: