/گزارش خبرنگار اعزامی فارس از لهستان/ اروئی:حق ایران حضور در جمع 6 تیم برتر جام جهانی بود
خبرگزاری فارس: بهترین گلزن تیم ملی هاکی ایران گفت: با نتایج خوبی که در جام جهانی کسب کردیم باید در جمع 6 تیم برتر قرار میگرفتیم.
عباس اروئی در گفتوگو با خبرنگار اعزامی فارس به لهستان، درباره سطح مسابقات هاکی اظهار داشت: خوشبختانه سطح کیفی مسابقات بسیار عالی بود، برای من تجربه خوبی بود و با توجه به اینکه برای اولین بار در چنین رویداد بزرگی شرکت میکردیم، توانستیم به خوبی ظاهر شده و تا حدودی جواب اعتماد کادر فنی را بدهیم.
وی درباره قرار گرفتن در صدر جدول گلزنان ایران اظهار داشت: خوشبختانه با گلزنی در این پیکارها توانستم در صدر جدول گلزنان ایران قرار بگیرم و تنها زحمات ملیپوشان را پاسخ دادم و از این بابت خوشحالم، بنابراین از لحاظ روحی در وضعیت بسیار مناسبی هستم.
بهترین گلزن تیم ملی هاکی ایران تصریح کرد: قرار گرفتن در جمع 9 تیم برتر جهان حق ایران بود، اما با نتایج خوبی که کسب کردیم باید در جمع 6 تیم برتر قرار میگرفتیم، امیدوارم در جامهای جهانی بعدی با تجربهای که از این بازیها به دست آوردیم، در جمع 4 تیم برتر قرار بگیریم.
تیم ملی هاکی ایران با غلبه بر کانادا عنوان نهمی جام جهانی را به خود اختصاص داد.
انتهای پیام/
















