برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

بازی های ملی توان بازیکنان ما را به تحلیل می برد

'کنی دالگلیش' سرمربی لیورپول معتقد است که دیدارهای دوستانه تیم ملی انگلیس بازیکنانش را به تحلیل برده و موجب شده است آنان نتوانند ویگان را در دیدار شنبه شب لیگ برتر شکست دهند.
    
به گزارش روز یکشنبه بی بی سی اسپورت ، دالگلیش گفت: شما این بازی دوستانه بین المللی با این تعداد از بازیکنان را چگونه می توانید ، توجیه کنید. ما ناراحتیم، مساوی کردیم در شرایطی که می توانستیم به سهولت پیروز شویم.
در دیدار شب گذشته لیورپول ' گلن جانسون' که در بازی انگلیس مقابل دانمارک بازی کرد ، 'لوکاس لیوا' که در دیدار فرانسه - برزیل حضور داشت و نیز ' درک کیوت' را که در دیدار هلند و اتریش بازی کرد را در ترکیب خود داشت.
دالگلیش گفت: ما لیاقت برد را داشتیم و بازیکنان ما این استحقاق را داشتند.
لیورپول حتی نتوانست رائول میرلس را به طور کامل در اختیار داشته باشد. این بازیکن که در دیدار دوستانه آرژانتین و پرتغال حضور یافته بود پس از یک نیمه به دلیل مصدومیت از زمین خارج شد.
دالگلیش گفت که گل لیورپول در دیدار با ویگان پس از هفت ساعت فوتبال به دست آمد و تساوی هم در نهایت رشته پیروزی های این تیم را قطع کرد.
سرمربی لیورپول افزود: ناامید هستیم نه فقط به این دلیل که سه امتیاز را کسب نکردیم بلکه به این خاطر که خیلی راحت این فرصت از دستمان رفت. البته ما به راهمان ادامه می دهیم و این تساوی تاثیری بر روند تمرین های تیم ما ندارد.
لوییز سوارز مهاجم اروگوئه ای لیورپول کار خود را در این تیم با انتقال 22 میلیون و 700 هزار پوندی از باشگاه هلندی آژاکس آمستردام شروع کرد.
دالگلیش درباره او گفت: او عاشق گل زدن است ولی دیشب روی خط شانس نبود و این دوره های مختلف هم عادی است.
' آگر ' یکی دیگر از بازیکنان لیورپول هم که تنها گل تیم دانمارک در دیدار دوستانه مقابل انگلیس را به ثمر رساند به دلیل مصدومیت در دیدار شب گذشته حضور نداشت.
' جرارد '‌هم در دیدار شنبه گذشته مقابل چلسی مصدوم شد و نه تنها بازی لیورپول بلکه دیدار دوستانه تیم ملی انگلیس را هم از دست داد.
تاریخ: 1389/11/24
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: