/حاشیه بازی راهآهن و پرسپولیس/ تقدیر از متوسلزاده و جشن آغاز امامت امام زمان(عج)
خبرگزاری فارس: مسئولان باشگاه راهآهن در حاشیه دیدار مقابل پرسپولیس از امین متوسلزاده تقدیر کردند.
به گزارش خبرگزاری فارس، بازی دو تیم پرسپولیس و راه آهن از ساعت 17 امروز در ورزشگاه آزادی آغاز شد که حواشی این بازی در زیر می خوانیم:
* مسئولان باشگاه راه آهن با اهدای لوح یادبود و یک تابلوی نفیس از امین متوسل زاده مهاجم تیم خود بابت اینکه به عنوان جوانمردترین ورزشکار سال 2010 جهان انتخاب شد تقدیر و تشکر کردند. این تقدیر توسط علی دایی و محمود خوردبین انجام شد.
* از سوی مسئولان فدراسیون فوتبال یاد و خاطره شهدای چوار گرامی داشته شد. همچنین کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس و راه آهن هم به طور جداگانه یاد و خاطره این شهدا را گرامی داشتند.
* کادر فنی پرسپولیس برای مهدی تارتار دسته گلهایی آوردند. همچنین کلیه بازیکنان پرسپولیس برای مربی سابق پرسپولیس مهدی تارتار دسته گلهایی بردند.
* تارتار در هنگام گرم کردن دو تیم در زمین مسابقه از علی دایی بابت نشستن روی نیمکت رخصت گرفت.
* علیرضا حقیقی علیرغم مصدومیت در ترکیب 18 نفره پرسپولیس حضور دارد.
* به مناسبت آغاز امامت امام زمان (عج) در ابتدای بازی دقایقی مداحان اهل بیت برای حاضرین در ورزشگاه مولودی خواندند.
* حسن رودباریان قبل از شروع بازی با دسته گلهایی به سمت نیمکت پرسپولیس آمد و از علی دایی و محمود خوردبین بابت حضورش در زمین رخصت گرفت.
* حدود سه هزار هوادار در ورزشگاه آزادی حضور دارند و در ابتدای بازی به شدت علی دایی را مورد تشویق قرار دادند.
* عزیز محمدی رئیس سازمان لیگ برتر در جایگاه ویژه حضور دارد.
* مسئولان باشگاه پرسپولیس نیز در جایگاه ویژه حضور دارند.
* دقایقی از بازی استقلال و پیکان از اسکوربورد ورزشگاه نمایش داده شد. همچنین عکسهایی از 20 طلایی بازیهای آسیایی گوانگجو در اسکوربورد ورزشگاه برای حاضرین پخش شد.
انتهای پیام/
















