سرمربی بایرن مونیخ : حضور ریبری و روبن برای تیم حیاتی است
ورزش. فوتبال. آلمان
تهران - لوییز فان خال سرمربی بایرن مونیخ ، فرانک ریبری و آرین روبن را پس از آن که برای نخستین بار در این فصل در کنار هم برای این تیم بازی کردند ، ستود و حضور آنها را برای بایرمونیخ حیاتی خواند.
این دو بازیکن که در فصل گذشته نیز خوش درخشیدند برای نخستین بار در فصل جاری بوندس لیگا در کنار هم بازی کردند و نتیجه آن پیروزی شگفت انگیز بایرن مونیخ برابر هوفن هایم با نتیجه ۴بر صفر بود.
به گزارش روز دوشنبه فاکس ساکر، سرمربی بایرن مونیخ گفت : حضور آنها برای تیم بسیار حیاتی ومهم است همان طور که لیونل مسی و ژاوی برای بارسلونا و یا کریستیانو رونالدو و مسعوت اوزیل برای رئال مادرید اهمیت دارند.
فال خان گفت: تیم ما با روبن و ریبری خلاقیت بیشتری برای حرکت به جلو دارد هر چند که مجبور شدیم که ۶ماه برای آنها صبر کنیم .
دراین مدت بایرن مونیخ ۱۳امتیاز از صدرنشین بوندس لیگا دورتموند عقب افتاد اما با بازگشت روبن و ریبری امیدها در این تیم برای دفاع از عنوان قهرمانی زنده شده است.
فان خال گفت: ماههای سرنوشت ساز در راه هستند و این شروعی خوب برای هفته های مهم آینده بود. این دو بازیکن برای بایرن مونیخ بسیارموثرند و می توانند هر تیمی را به صدر برسانند.
















