برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

لیگ قهرمانان اروپا شالکه به والنسیا می رود

جام جم آنلاین: دور رفت از مرحله یک هشتم نهایی رقابت‌های فوتبال لیگ قهرمانان اروپا سه شنبه شب با برگزاری دو دیدار آغاز می‌شود که در یکی از این بازی‌ها، تیم شالکه در زمین والنسیا به میدان می‌رود.

به گزارش مهر، تیم فوتبال شالکه در حالی سه شنبه شب ساعت 23:15 در ورزشگاه «مستایا» با والنسیا دیدار می کند که در دو دیدار قبلی با نماینده اسپانیا در این ورزشگاه شکست نخورده است. این دو تیم در مجموع چهار بار با یکدیگر بازی کرده‌اند که سهم هر تیم یک پیروزی بوده است.

شالکه و والنسیا در سال 1998 و در چارچوب رقابت‌های جام یوفا به تساوی یک بر یک رسیدند و در سال 2007 هم در مرحله گروهی رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا با نتیجه تساوی بدون گل به کار خود پایان دادند.

علی کریمی ، بازیکن ایرانی تیم شالکه یکی از بازیکنانی خواهد بود که می تواند برای تیم فلیکس ماگات در زمین حضور پیدا کند. قضاوت این دیدار بر عهده «آلکسی نیکلائف» از روسیه است.

دیگر دیدار سه شنبه شب را تیم‌های میلان و تاتنهام در ورزشگاه سن سیرو برگزار خواهند کرد. این دو تیم در مجموع دو بار با یکدیگر روبه‌رو شده‌اند که یک تساوی و یک پیروزی برای تاتنهام در پی داشته است. البته آخرین دیدار این دو تیم به 40 سال قبل بازمی گردد. میلان و تاتنهام در مرحله نیمه نهایی جام یوفا در سال 1972 با هم بازی کردند و با تساوی یک بر یک به کار خود پایان دادند.

بر پایه این گزارش، گرث بیل از تاتنهام نقطه قوت تیم انگلیسی به حساب می آید و نقطه اتکا تیم میلان نیز روبینیو برزیلی محسوب می شود.

تاریخ: 1389/11/25
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: