برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

ادینهو: پیشنهاد بدهند با کمال میل ایرانی می‌شوم

آقای گل فصل رقابتهای لیگ برتر معتقد است در صورت اینکه به او پیشنهاد شود با کمال میل در تیم ملی ایران بازی خواهد کرد.

"لوسیانو ادینهو" در مورد شرایط خود گفت: من دیدگاه خاصی نسبت به نیم‌فصل دوم دارم و می‌خواهم هر طور شده رکورد عنایتی را بزنم.

وی افزود: برای رسیدن به این امر انگیزه‌های بسیار بالایی دارم و آنقدر خوب تمرین می‌کنم تا با آمار گل زده بالایی به عنوان آقای گلی برسم.

مهاجم تیم فوتبال مس کرمان در مورد شرایط خود تصریح کرد: با توجه به اینکه 14 گل در نیم‌فصل اول زدم می‌توانم این روند را در نیم‌فصل دوم نیز ادامه بدهم البته تعطیلی بلندمدت لیگ به من ضربه زد و مقداری از لحاظ بدنی افت کرده‌ام ولی در حال حاضر شرایط بسیار خوبی دارم.

ادینهو با اشاره به این موضوع که تمایل دارد در تیم ملی ایران بازی کند، گفت: بارها گفته‌ام که اگر به من پیشنهاد شود با کمال میل ایرانی می‌شوم و در تیم ملی بازی می‌کنم ولی تاکنون چنین پیشنهادی به من ارائه نشده است.

وی پیرو آینده مس کرمان افزود: تیم ما یک تیم بسیار هماهنگ است که اغلب بازیکنان قرارداد 2 ساله دارند و فصل بعد هم همین ترکیب حفظ خواهد شد. تیم ما در شرایط کنونی به انسجام لازم رسیده و امیدوارم همانند نیم‌فصل اول نتایج خوبی کسب کنیم.
 

تاریخ: 1389/11/25
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: