برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

در گفت‌و‌گو با فارس اکبری: نتیجه هیچ دیداری را پیش‌بینی نمی‌کنم

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم والیبال پیکان گفت: نتیجه هیچ دیداری را پیش‌بینی نمی‌کنم، اما همین که بازیکنان بتوانند در حد خود ظاهر شوند برای من کافی است.


پیمان اکبری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبری فارس «توانا»، در‌ خصوص شرایط تیم پیکان پیش از بازی برابر ابومسلم خراسان اظهار داشت: بازی قشنگی خواهد بود و فکر می‌کنم افرادی که با حضور در سالن این بازی را تماشا می‌کنند از دیدن آن لذت خواهند برد.
وی با بیان اینکه همیشه تلاش می‌کنیم بهترین بازی را از خود به نمایش بگذاریم، ادامه داد: هر تیمی که در این مسابقه اشتباه کمتری داشته باشد با پیروزی از میدان خارج می‌شود. نتیجه هیچ دیداری را پیش‌بینی نمی‌کنم، اما همین که بازیکنان بتوانند در حد خود ظاهر شوند برای من کافی است.
سرمربی تیم والیبال پیکان در‌خصوص مصدومیت مهدی بازارگرد و احتمال حضور بازیکن ایتالیایی در ترکیب اصلی تیم گفت: بازارگرد از روز گذشته به جمع سایر بازیکنان اضافه شده است و برای حضور وی در مسابقه با ابومسلم باید نظر پزشک تیم را جویا شوم. اگر این بازیکن نتواند برای ما بازی کند بهترین فرصت برای بازیکن ایتالیایی خواهد بود تا توانایی‌های خود را بروز بدهد، چون وی بازیکن بسیار باهوش و با تجربه‌ای است.
عصر فردا در مشهد تیم ابومسلم خراسان میزبان تیم صدرنشین و مدعی عنوان قهرمانی یعنی پیکان تهران خواهد بود.
انتهای پیام/

تاریخ: 1389/11/26
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: