برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

/لیگ قهرمانان اروپا/ فابرگاس: آرسنال توان غلبه بر بارسلونا را دارند

خبرگزاری فارس: کاپیتان تیم فوتبال آرسنال اعلام کرد که توپچی‌های لندن قدرت لازم برای غلبه بر بارسلونا در لیگ قهرمانان را دارد.


به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سان‌، سسک فابرگاس در آستانه رویارویی با تیم بارسلونا در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا گفت: می‌توانیم با بازی همیشگی خود حریفی مثل بارسا را شکست دهیم. پتانسیل آرسنال خیلی خوب است و به خاطر تقابل با کاتالان‌ها نگران نیستیم.
این هافبک 23 ساله و طراح که فصل گذشته بشدت مورد توجه تیم آبی‌واناری پوش قرار داشت، چهارشنبه‌شب(فردا) در ورزشگاه الامارات موظف به هدایت هم‌تیمی‌هایش در دیدار با شاگردان گواردیولا است.
هافبک میانی توپچی‌ها تاکید کرد: همچون گذشته اعلام می‌کنم که بارسلونا مثل رئال و دیگر بزرگان قاره، برای آرسنال تیمی محترم است، اما این مساله عاملی نمی‌شود که از بازی همیشگی خود برابر آنها دور شویم.
وی ادامه داد: در چند روز گذشته با هم‌تیمی‌هایم در مورد بازی با رقیب لیگ قهرمانان بسیار صحبت کرده‌ام. به آنها اطمینان دادم که اگر بدون ترس برابر بازسا به میدان برویم، می‌توانیم از نقطه ضعف حریف به خوبی استفاده کنیم.
وی تصریح کرد: آرسن ونگر، مربی ما فردی زیرک و با هوش است. او نحوه مقابله با بازیکنانی مثل لیونل مسی یا چاوی را می‌داند. باید به او دراجرای برنامه‌هایش کمک کنیم. من که به نتیجه بازی با بارسا خوشبین هستم.
مصاف آرسنال و بارسلونا مقارن ساعت 23:15 به وقت تهران آغاز خواهد شد.
انتهای پیام/

تاریخ: 1389/11/26
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: