نفتوگاز گچساران و زیتون کرمان به لیگ برتر هندبال بانوان صعود کردند
خبرگزاری فارس: مسابقات لیگ دسته اول هندبال بانوان روز گذشته با قهرمانی نفتوگاز گچساران و با معرفی تیمهای صعودکننده به لیگ برتر به پایان رسید.
به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا»، مسابقات لیگ دسته اول هندبال بانوان روز گذشته با قهرمانی نفت و گاز گچساران به پایان رسید.
در این دوره از رقابتها که به میزبانی بابلسر برگزار شد، تیمهای نفتوگاز گچساران و زیتون کرمان در فینال به مصاف هم رفتند که نفتوگاز با نتیجه 27 بر 10 به برتری رسید و ضمن کسب عنوان قهرمانی همراه با تیم زیتون کرمان راهی لیگ برتر شد.
تیمهای بابلسر و قم برای کسب عنوان سومی مقابل هم به میدان رفتند که بابلسر با نتیجه 17 بر 14 به برتری رسید و عنوان سومی را از آن خود کرد.
با توجه به اعلام مسئولان فدراسیون هندبال حضور تیم بابلسر به عنوان تیم سوم به رقابتهای لیگ برتر سال آینده در زمان شروع لیگ هفتم مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام/
















