برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

آلگری همچنان به صعود امیدوار است

سرمربی تیم فوتبال میلان همچنان به صعود تیمش به مرحله‌ی یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا امیدوار است.

ماسیمیلیانو آلگری پس از قبول شکست یک بر صفر مقابل تاتنهام گفت: به هیچ وجه مستحق این شکست نبودیم. البته هنوز شانس صعود داریم و می توانیم با پیروزی در لندن به جمع 8 تیم پایانی راه پیدا کنیم.

آلگری درباره‌ی گلی که تیمش دریافت کرد، گفت: تاوان اشتباهی که در ضدحمله انجام دادیم را پرداختیم و گل خوردیم. پس از دریافت این گل برای جبران نتیجه به سمت دروازه تاتنهام حرکت کردیم، اما این تیم واقع خوب دفاع کرد و فضای کمی در اختیار بازیکنان ما قرار داد. در نیمه‌ی اول ترسیده بودیم و نتوانستیم به خوبی حمله کنیم،‌اما در نیمه‌ی دوم شرایط بهتری شد و توانستیم فرصتهای زیادی به دست بیاوریم.

سرمربی روسونری درباره‌ی درگیری گتوزو با دستیار ردنپ هم عنوان کرد: من دقیقا ندیدم آنجا چه اتفاقی افتاد، اما فکر می کنم بیشتر یک مشاجره لفظی بود و چیز چندان مهمی رخ نداد.

آلگری با اشاره به لزوم تغییر تاکتیک در دیدار برگشت، اظهار کرد: باید در لندن با دیدگاه متفاوتی وارد میدان شویم. باید تلاش کنیم تا همانند دقایقی از نیمه دوم این بازی،‌عملکرد قابل قبولی را به نمایش بگذاریم. تاتنهام در سن سیرو بازی بسیار فشرده و بسته‌ای انجام داد و این کار را برای ما سخت و دشوار کرد. باید برای تاتنهام به خاطر انجام این بازی دفاعی هوشمندانه احترام قائل شویم.

سرمربی میلان درباره‌ی عملکرد زلاتان ابراهیمویچ هم گفت: او تا اینجای فصل بازیهای درخشانی برای ما انجام داده و اکنون زمان آن نیست که بخواهیم قضاوت کنیم او فصل موفقی در میلان داشته یا خیر.
تاریخ: 1389/11/27
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: