برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

اختصاصی؟ پولادگر: ارومیه، شایستگی میزبانی مسابقات رسمی در سطح بالا را دارد

ورزش. فدراسیون تکواندو. پولادگر. جام فجر
ارومیه- رییس فدراسیون تکواندو ایران گفت: آذربایجان غربی (ارومیه) با توجه به توانمندیهای به اثبات رسیده خود و تماشاگران خونگرم و ورزش دوست، شایسته میزبانی مسابقات رسمی در سطح بسیار بالا است.

سیدمحمد پولادگر روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به تجربه ارومیه در برگزاری مسابقات والیبال کاپ آسیا و علاقمندی و توانمندی مسوولین استان، میزبانی بیست و دومین دوره مسابقات بین‌المللی تکواندو جام فجر به آذربایجان غربی واگذار شد.

وی گفت: مسابقات بین‌المللی جام فجر از قدیمی‌ترین و معتبرترین تورنمنت های آسیاست که اهمیت ویژه‌ای در سطح جهانی دارد و مدت ده سال است که در رنکینگ فدراسیون بین‌المللی قرارگرفته و هر سال با حضور نمایندگان این فدراسیون در ایران برگزار می‌شود.

رییس فدراسیون تکواندو افزود: طبق بررسی‌های بعمل آمده این استان از توانمندی‌های بسیار بالایی در برگزاری مسابقات برخوردار و تمام امکانات لازم در این خصوص فراهم شده است.

پولادگر در رابطه با عدم حضور کره جنوبی در این مسابقات خاطرنشان کرد:
بدلیل تقارن برگزاری این تورنمنت با مسابقات انتخابی جام جهانی، این کشور نه تنها در این تورنمنت، بلکه در مسابقات جام باشگاههای آسیا که در تبریز برگزار می‌شود نیز شرکت نکرد و یکی از غایبین بزرگ این میادین خواهد بود.

وی گفت: فرانسه برای اولین بار در بخش بانوان نیز با تیم کاملی در این رقابتها حضور خواهد یافت.

وی، در خصوص تیمهای ایرانی شرکت‌کننده در این تورنمنت افزود: تیمهای ملی (مردان و زنان) ایران، منتخب مازندران (بعنوان قهرمان سال ‪ ۸۹‬کشور )و تیم منتخب(بانوان و آقایان) آذربایجان غربی، بعنوان نمایندگان کشور در این رقابتها خواهند بود.

بیست و سومین دوره مسابقات بین‌المللی تکواندو جام فجر روزهای ‪ ۵‬و ‪۶‬ اسفند ماه با حضور ‪ ۱۵‬تیم خارجی و پنج تیم داخلی در بخش (مردان و زنان) در سالنهای شش هزار نفری غدیر و پیام مخابرات ارومیه برگزار می‌شود.







تاریخ: 1389/11/27
کلمات کلیدی: ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: