لیگ برتر والیبال؟ ابومسلم نخستین شکست خانگی را تجربه کرد
ورزش. والیبال. لیگ برتر
تهران - تیم ابومسلم خراسان عصر چهارشنبه نخستین شکست خانگی خود را در فصل جاری رقابتهای والیبال باشگاههای برتر ایران تجربه کرد.
به گزارش ایرنا، تیم ابومسلم عصر امروز در هفته سوم از دور برگشت این رقابتها در مشهد مقابل تیم پیکان قرار گرفت که درسه گیم متوالی مغلوب قهرمان آسیا شد تا طعم تلخ شکست را در خانه تجربه کند.
پیکانیها در این دیدار با گیمهای ۲۶بر ۲۵ ،۲۴بر ۲۱و ۲۵بر ۱۷میزبان خود را شکست دادند تا به صدرنشینی خود در گروه دوم لیگ برتر ادامه دهند.
در دیگر دیدارهای عصر امروز، تیم باریج اسانس در کاشان در سه گیم متوالی و با امتیازات ۲۵بر ۲۵ ،۱۹بر ۲۰و ۲۶بر ۲۴تیم هیات کرمان را شکست داد و پرسپولیس با نتیجه سه بر یک از سد ارومیه گذشت.
قرمزپوشان پرسپولیس گیمهای اول، دوم و چهارم را به ترتیب با نتایج ۲۵بر ۲۵ ،۲۲بر ۲۳و ۲۵بر ۲۰از آن خود کردند و گیم سوم را با نتیجه ۲۵بر ۱۹مغلوب ارومیه شدند.
در دیگر دیدار، تیم کاله آمل با نتیجه سه بر یک و با امتیازات ۲۵بر ، ۲۲ ۲۹بر ۲۰ ، ۲۷بر ۲۵و ۲۵بر ۱۶مقابل تیم بازرگانی جواهری گنبد به پیروزی رسید تا در جمع مدعیان گروه دوم لیگ برتر باقی بماند.
تیم دانشگاه آزاد اسلامی نیز عصر امروز در آغاز هفته سوم از دور برگشت این رقابتها با نتیجه سه بر یک تیم قعرنشین ارتعاشات صنعتی ایران را پشت سر گذاشت.
بازیکنان تیم دانشگاه آزاد گیم اول را با نتیجه ۲۳بر ۲۵به حریف واگذار کردند اما گیمهای بعدی را با نتایج ۲۵بر ۲۵ ،۱۴بر ۲۰و ۲۵بر ۲۰برابر ارتعاشات صنعتی به پیروزی دست یافتند.
خولیو ولاسگو آرژانتینی دومین گزینه مربیگری تیم ملی والیبال ایران از نزدیک جدال دو تیم دانشگاه آزاد و ارتعاشات صنعتی را مشاهده کرد.
















