برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

فلیک: تکرار موفقیت‌ها در فصل آینده سخت‌تر می‌شود/ جشن قهرمانی برایم باورنکردنی بود

تهران- ایرنا- سرمربی تیم فوتبال بارسلونا معتقد است که آنها برای تکرار قهرمانی در فصل آینده کار به تلاشی سخت تر احتیاج دارند.

به گزارش عصر دوشنبه ایرنا، بارسلونا پس از شکست ۳-۲ خانگی یکشنبه شب مقابل ویارئال، جام قهرمانی لالیگا را دریافت کرد. اگرچه کاتالان ها با اختلاف کمی شکست خوردند، اما مربی آلمانی از تیمش دفاع کرد و خستگی را دلیل آن دانست.

هانسی فلیک اعتراف کرد که از دیدن گریه هواداران در طول جشن های اخیر بسیار تحت تأثیر قرار گرفته و بر تمایل خود برای پیشرفت در فصل آینده تأکید کرد.

وی گفت: وقتی چهره هواداران را دیدم، گریه مردم را دیدم، حس خیلی خوبی گرفتم. باید خیلی چیزها را بهبود ببخشیم. پتانسیل داریم و از همان ابتدا دیدم که این تیم هرگز تسلیم نمی شود. این یک نگرش است و به همین دلیل هواداران از تیم خوشحال و راضی هستند. نحوه جشن گرفتن بازیکنان خیلی زیبا بود.

فلیک: تکرار موفقیت ها در فصل آینده سخت تر می شود/ جشن قهرمانی برایم باورنکردنی بود

سرمربی بارسلونا همچنین به شبکه تلویزیونی DAZN گفت: فصل آینده ممکن است مجبور شویم برای کسب عناوین قهرمانی، سخت تر تلاش کنیم. امسال بازیکنان کار فوق العاده ای انجام داده و شایسته چنین روزی هستند. شما می توانید ارتباط با هواداران را در تمام طول فصل حس کنید و نحوه بازی تیم به تقویت این ارتباط کمک کرده است. این جشن فوق العاده بود و برای من به عنوان یک آلمانی، باورنکردنی بود.

عنوان قهرمانی بارسلونا در لالیگا بیست وهشتمین قهرمانی در تاریخ باشگاه است، در حالی که کوپا دل ری سی ودومین قهرمانی آبی و اناری ها در اسپانیا بود.

منبع: ایرنا
تاریخ: 1404/2/29
موضوع: فوتبال
کلمات کلیدی: ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: