برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

/حاشیه دیدار شهرداری تبریز و صبا/ تشویق تراکتور‌سازی و قرعه‌کشی بین هواداران

خبرگزاری فارس: تماشاگران دیدار شهرداری تبریز و صبای قم برای لحظاتی تراکتورسازی را تشویق کردند.


به گزارش خبرگزاری فارس، دیدار تیم‌های فوتبال شهرداری تبریز و صبای قم از هفته بیست و سوم لیگ برتر از ساعت 15 در ورزشگاه یادگار امام تبریز آغاز شد.

* اسکوربورد ورزشگاه یادگار امام در نیمه اول دقایقی از بازی تراکتورسازی تبریز و ملوان بندرانزلی را پخش کرد و این موضوع باعث شد تماشاگران شهرداری در جریان دیدار تیم خود با صبا برای لحظاتی هم تیم تراکتورسازی را تشویق کنند.

* حدود 2 هزار نفر از نزدیک این مسابقه را تماشا می‌کنند. نکته جالب توجه حضور 500 تماشاگر تبریزی بدون بلیت در ورزشگاه است. این تعداد تماشاگر که به دلیل نداشتن بلیت پشت درها بودند از دقیقه 12 با تصمیم مسئولان وارد ورزشگاه شدند.

* با تصمیم مسئولان باشگاه شهرداری تبریز تماشاگرانی که کارت هواداری این باشگاه را دریافت کنند می‌توانند به صورت رایگان بازی‌های شهرداری را تماشا کنند.

* باشگاه شهرداری تبریز در پایان نیمه اول به مناسبت 22 بهمن‌ماه مراسم قرعه‌کشی بین هواداران انجام داد و به 22 نفر به قید قرعه جوایزی را اهدا کرد.
انتهای پیام/

تاریخ: 1389/11/29
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: