/لیگ برتر هندبال بانوان/ پرسپولیس مقابل چیلانسازی شکست خورد
خبرگزاری فارس: لیگ برتر هندبال بانوان امروز با برگزاری 4 دیدار و با شکست پرسپولیس مقابل تیم چیلانسازی به پایان رسید.
به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا»، هفته ششم لیگ برتر هندبال بانوان امروز با برتری تیمهای فارس، چیلانسازی، ذوبآهن و سپاهان همراه بود.
امروز در هفته ششم، شگفتی لیگ با شکست پرسپولیس رقم خورد. چیلانسازی در لرستان میزبان پرسپولیس تهران بود و مقابل این تیم با اختلاف 10 امتیاز و با نتیجه 27 بر 17 به برتری رسید.
ذوبآهن ، مدافع عنوان قهرمانی که هفته پنجم را با شکست مقابل پرسپولیس به پایان برده بود، امروز با نتیجه 34 بر 19 شهرداری کرمان را مغلوب کرد.
تیم قعرنشین هرمزگان نیز در این شهر میزبان سپاهان اصفهان بود که با نتیجه 38 بر 9 مغلوب شد. هما که در تهران پذیرای فارس صدرنشین بود با اختلاف 4 امتیاز و با نتیجه 28 بر 24 شکست خ ورد تا فارس همچنان یکهتاز میدان باشد.
در جدول ردهبندی هیأت هندبال فارس با 12 امتیاز صدرنشین است و تیمهای سپاهان و ذوبآهن به ترتیب دوم و سوم هستند.
انتهای پیام/
















