جلالی: هنوز حضورم در تیم فوتبال امید قطعی نیست
ورزش. توپی. فوتبال. تیم ملی
تهران- سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت: هنوز حضورم در تیم فوتبال امید قطعی نیست و زود است در این خصوص صحبت کنیم.
به گزارش ایرنا، مجید جلالی در حاشیه دومین گردهمایی مربیان برتر کشور درمورد احتمال حضورش در تیم فوتبال امید خاطرنشان کرد: من فقط روز گذشته دقایقی با کفاشیان صحبت کردم و هنوز مشخص نیست که هدایت تیم امید را بپذیرم یا خیر.
وی همچنین درمورد نحوه همکاریاش با تیم فوتبال فولاد و جدایی از این تیم نیز گفت : مسئله همکاری یا قطع همکاری من با باشگاه فولاد خوزستان موضوعی است که پس از جلسه امروز درباره آن تصمیم میگیرم.
جلالی در پایان گفت: تا زمانی که از جزییات قرارداد فدراسیون فوتبال و نحوه همکاری با آن در تیم امید مطلع نشوم درباره آن صحبتی نمیکنم.
جلسه کمیته فنی فدراسیون فوتبال از صبح امروز برای تصمیمگیری درباره تیم امید و انتخاب سرمربی آن آغاز شده است.
















