کرباسیان در گفتوگو با فارس: حضور 2 ایرانی در فدراسیون جهانی بدمینتون نشان از توجه ویژه به ایران است
خبرگزاری فارس: عضو هیأت رئیسه فدراسیون جهانی بدمینتون گفت: حضور 2 نماینده ایران در بین 16 عضو هیأت رئیسه فدراسیون جهانی بسیار ارزشمند است و نشاندهنده توجه ویژه به ایران است.
مهدی کرباسیان در گفتوگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبری فارس «توانا»، درخصوص مسابقات بدمینتون دهه فجر عنوان کرد: با تلاشهای فدراسیون و سازمان تربیتبدنی در این دوره از رقابتها کشورهای بیشتری حضور پیدا کردند و امیدوارم سال آینده با توجه به مسابقات المپیک 2012 این رقابتها با استقبال بیشتری روبرو شود.
رئیس کنفدراسیون غرب آسیا خاطرنشان کرد: جایگاه بدمینتون ایران در غرب آسیا بسیار خوب است و امیدوارم در آینده این موضوع در جهان نیز ارتقا یابد و روز به روز بهتر شویم.
کرباسیان با اشاره به عضویت 143 کشور در فدراسیون جهانی اظهار داشت: طبق آخرین ردهبندی فدراسیون جهانی، ایران در رده 28 قرار دارد، البته این ردهبندی براساس بازی تیمهای مختلط نیز است که چون ایران در این قسمت حضور ندارد در رده بالاتری قرار دارد. اگر به طور جداگانه رده تیمها مشخص شود ایران در جایگاه بهتری قرار خواهد گرفت.
وی حضور 2 ایرانی در هیأت رئیسه جهانی را ارزشمند دانست و افزود: حضور مهرابی و من در بین 16 عضو هیأت رئیسه فدراسیون جهانی نشان میدهد که بدمینتون ایران در جهان از توجه ویژهای برخوردار است و امیدوارم در آینده شرایط رشد این رشته فراهم شود.
انتهای پیام/
















