لیگ برتر فوتبال؟ پرسپولیس ۳امتیاز حساس از بوشهر صید کرد
ورزش. فوتبال. لیگ برتر
تهران - تیم فوتبال پرسپولیس تهران ۳امتیاز حساس دیدار با شاهین بوشهر را کسب کرد تا امیدهای اندک خود برای موفقیت در لیگ برتر دهم را همچنان حفظ کند.
به گزارش روز شنبه ایرنا؟ تیم فوتبال شاهین بوشهر از ساعت ۱۵امروز در چارچوب هفته بیست و سوم رقابتهای لیگ برتر باشگاههای کشور میزبان پرسپولیس بود که در پایان با نتیجه یک بر ۲شکست خورد.
سپهرحیدری و محمد نوری برای پرسپولیس و عماد رضا برای شاهین بوشهر گلزنی کردند.
پرسپولیس از همان دقایقی ابتدایی چند حمله را برروی دروازه میزبان خود طراحی کرد و در دقیقه پنجم به گل رسید.
در این دقیقه حسین بادامکی ضربه آزاد را برروی دروازه حریف ارسال کرد که سپهر حیدری به راحتی با یک ضربه سر گل نخست این دیدار را برای سرخ پوشان تهرانی با ارمغان آورد.
پس از این گل بازیکنان دو تیم بیشتر به خطاهای متوالی روی آوردند به طوریکه در یک صحنه ستار زارع و امیرحسین فشنگچی پس از درگیری با کارت زرد هدایت ممبینی مواجه شدند.
در دقیقه ۱۶بازیکنان پرسپولیس پشت محوطه جریمه مرتکب خطا شدند که همین مساله برای آنها مشکل ساز شد.
عماد رضا مهاجم عراقی که چندی پیش به شاهین پیوست به خوبی از این ضربه آزاد استفاده کرد و گل مساوی را برای شاهین به ارمغان آورد.
پرسپولیسیها که نیاز مبرمی به ۳امتیاز این دیدار دارند برای رسیدن به گل تلاش زیادی انجام دادند اما برنامه خاصی برای گلزنی در بازی خود نداشتند.
در دقیقه ۳۱سرخ پوشان پایتخت فرصت مناسبی برای رسیدن به گل به دست آوردند که هادی نوروزی در مصاف با مجید غلامی توپ را به دیرک دروازه شاهین کوبید.
نیمه نخست این دیدار با تساوی یک بر یک به پایان رسید.
در نیمه دوم شاگردان علی دایی برای رسیدن به گل از توپهای بلند استفاده کردند که در دقیقه ۶۴غلامرضا رضایی ضربه کرنر را برروی دروازه شاهین ارسال کرد که محمد نوری با ضربه سر گل دوم سرخ پوشان تهرانی را به ثمر رساند.
پس از این گل بازیکنان شاهین بوشهر شاهین بوشهر حملات گستردهای را برای جبران نتیجه انجام دادند که با مقاومت خط دفاعی پرسپولیس مواجه شدند.
در دقیقه ۹۰این دیدار عباس پورخسروانی بهترین فرصت را برای گلزنی از دست داد و از چند قدمی توپ را به دیرک دروازه پرسپولیس کوبید تا شاهین بازنده این دیدار لقب بگیرد.
پرسپولیس با این پیروزی ۳۷امتیازی شد و شاهین بوشهر هم ۲۳امتیازی باقی ماند.
















