برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

خبری از مرد پرحاشیه در تراکتور نیست؛ خداداد عزیزی محروم شده است؟

عدم حضور سرپرست فصل گذشته تراکتور تبریز در تمرینات این تیم، شایعه محرومیت او برای فصل آینده را قوت بخشیده است.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال تراکتور تبریز تمرینات پیش فصل خود را در کشور ترکیه دنبال می کند تا آمادگی لازم را برای دفاع از عنوان قهرمانی فصل گذشته در بیست و پنجمین دوره لیگ برتر پیدا کند.

عزیزی که حاشیه هایی را روی نیمکت تراکتور داشت با شایعه عدم فعالیت در فصل پیش روی فوتبال باشگاهی کشور روبرو شده است اما هنوز هیچ حکمی در این باره برای عزیزی صادر نشده است.

از سوی دیگر خداداد عزیزی محبوبیت کافی را نزد هواداران تراکتور پیدا نکرد تا احتمال اینکه محمدرضا زنوزی مالک تراکتور بار دیگر از فرد بومی در جایگاه سرپرست تیم استفاده کند قوت بگیرد.

حال باید دید مالک تراکتور که به تازگی سعید مظفری زاده را برای فصل پیش رو به عنوان مدیرعامل ابقاء کرد چه تصمیمی درباره انتخاب سرپرست تیم خواهد گرفت.

منبع: مهر
تاریخ: 1404/4/25
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: