برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

فرگوسن: قیمت بلیت‌های فینال لیگ قهرمانان اروپا کشنده است

ورزش. خارجی. فوتبال
تهران - الکس فرگوسن سرمربی تیم فوتبال منچستریونایتد انگلیس به جمع معترضان به بهای بالای بلیت دیدار فینال لیگ قهرمانان باشگاه‌های اروپا پیوست و آن را برای هواداران کشنده خواند.

به گزارش ساکر نت، اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) با توجه به برگزاری این دیدار در هفتم خرداد ماه سال آینده، از پنجشنبه هفته گذشته فروش بلیت ها را با قیمتی تقریبا دو برابر نسبت به دو سال گذشته آغاز کرده است.

بر این اساس قیمت ارزان‌ترین بلیت‌ها که در معرض فروش برای عموم قرار گرفته، ‪ ۱۵۰‬پوند است که به این مبلغ ‪ ۲۶‬پوند دیگر نیز برای خدمات اضافه می شود.

قیمت ارزان‌ترین بلیت‌هایی هم که در اختیار باشگاه‌های فینالیست قرار می گیرد، ‪ ۸۰‬پوند اعلام شده است.

فرگوسن در این‌باره گفت: این موضوع غیر قابل باور و ناامیدکننده است.

سرمربی منچستریونایتد با کشنده خواندن قیمت بلیت‌ها برای هواداران خاطر نشان کرد: هیچ کاری از دست مربیان و بازیکنان در این زمینه بر نمی‌آید.

نمی دانم چه کار می‌توان کرد.

این مسئله موجب خشم طرفداران فوتبال هم شده است به طوری که میشل برونسکیل سخنگوی فدراسیون هواداران در این‌باره گفت: از قیمت بلیت‌ها شوکه شده ایم.

وی افزود: چنین قیمت‌هایی با توجه به وضعیت کنونی اقتصاد، ظالمانه است.

یوفا به خوبی می‌داند که بسیاری از هواداران فقط یک بار در زندگی چنین فرصتی پیدا می‌کنند بنا بر این نباید بهای سودجویی این اتحادیه را بپردازند.






تاریخ: 1389/12/1
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: