برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

حیدری: با آل کثیر تماس گرفتم و گفتم نیا؛ ۵ لیست نقل‌وانتقالاتی داشتیم

مربی تیم فوتبال استقلال تایید کرد که با مهاجم جدید این تیم تماس برقرار کرده و از او خواسته از حضور در استقلال صرف نظر کند.

به گزارش خبرنگار مهر، خسرو حیدری در رابطه با عدم صحبت بازیکنان تیم فوتبال استقلال با اصحاب رسانه اظهار داشت: طبق درخواست ساپینتو، بازیکنان اجازه صحبت ندارند.

او در رابطه با حضور عیسی آل کثیر در استقلال توضیح داد: این بازیکن در لیست ما بود اما از آنجایی که هواداران با حضور وی در استقلال مخالفت کردند با او تماس گرفتم و گفتم به استقلال نیا و نمی دانم تکلیفش چه خواهد شد.

حیدری در خصوص روند نقل و انتقالاتی استقلال خاطر نشان کرد: در لیست اولیه ساپینتو نام بازیکنانی مانند علی کریمی، داکنز نازون، یاسر آسانی و… بود که باشگاه به دنبال جذب آنهاست، ما در کل پنج لیست نقل و انتقالاتی به مدیران باشگاه دادیم.

منبع: مهر
تاریخ: 1404/5/12
موضوع: فوتبال
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: