برای استفاده از همه امکانات سایت باید جاوا اسکریپت مرورگر خود را فعال کنید.

بنا بعد از دومین قهرمانی در جام‌جهانی: روس‌ها برای قهرمان شدن دست به هر حربه‌ای زدند اما ما قهرمان شدیم

خبرگزاری فارس: سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی گفت: روس‌ها برای اول شدن در جام‌جهانی بلاروس، دست به هر حربه‌ای زدند اما ما قهرمان شدیم.


به گزارش خبرگزاری فارس، محمد بنا بعد از کسب دومین قهرمانی متوالی در جام‌جهانی گفت: سال گذشته نیز در ارمنستان قهرمان شدیم اما قهرمانی امسال با توجه به شکست دادن روس‌ها قهرمان جهان در دیدار فینال آن هم در حالی که آنها از حمایت تماشاگران بلاروسی برخوردار بوده و برای موفقیت دست به هر حربه‌ای از جمله مسائل داوری زدند، شیرین‌تر بود.
وی ادامه داد: با ترکیبی از کشتی‌گیران جوان و با تجربه راهی جام‌جهانی بلاروس شدیم و در کنار پشتوانه‌سازی به دنبال دفاع از عنوان قهرمانی خود نیز بودیم. نفرات ما در مرحله مقدماتی کشتی‌های زیبایی را به نمایش گذاشته و توانمندی‌های بالای خود را نشان دادند و از عملکرد تمامی نفرات راضی هستم.

بنا تاکید کرد: محسن حاجی‌پور در وزن 55 کیلو در دیدار فینال ستاره تیم ما بود که قهرمان المپیک را شکست داد و توانایی‌های بالای خود را نشان داد و عبدولی و باباجان‌زاده نیز مبارزه‌های شجاعانه‌ای را به نمایش گذاشتند. این موفقیت حاصل یک کارگروهی شامل کادر فنی یکدست و همدل، تیم سرپرستی و تمامی مسئولان و دست‌اندرکاران کشتی بود.
رقابت های جام‌جهانی کشتی فرنگی روزهای 30 بهمن و اول اسفند با حضور ده تیم برتر دنیا در شهر مینسک پایتخت بلاروس برگزار شد که تیم ایران برای دومین سال پیاپی قهرمان شد.
ایران در فینال با نتیجه 4 بر 3 تیم قدرتمند روسیه قهرمان جهان را شکست داد.
انتهای پیام/

تاریخ: 1389/12/2
کلمات کلیدی: ، ، ، ،
اشتراک گذاری:          
لینک کوتاه:

نظرات
نام:
ایمیل:
وب سایت:
متن:
کد امنیتی:کد امنیتی
تکرار کد امنیتی: